Τα παιδιά του 21ου Δημοτικού Σχολείου (πλατεία Καλλιγά) περπάτησαν στη γειτονιά τους, κατέγραψαν τα θέματα που είδαν, ονειρεύτηκαν τι θέλουν και το μοιράστηκαν με τους ανθρώπους του Δήμου Αθηναίων! Δείτε και εσείς τις προτάσεις τους και εμπνευστείτε!
Ο Νίκος Χρυσόγελος, Αντιδήμαρχος Κλιματικής Διακυβέρνησης και Κοινωνικής Οικονομίας του Δήμου Αθηναίων, παρέλαβε τις προτάσεις τους και δεσμεύτηκε να μην τους απογοητεύσει!
Στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος “ASCEND” του Δήμου Αθηναίων που εγκρίθηκε από την ΕΕ, ο Δήμος επιδιώκει να γίνουν παρεμβάσεις στη γειτονιά με τη συμμετοχή των κατοίκων, ξεκινώντας με τα παιδιά και τους γονείς. Στόχος να μετασχηματιστεί η γειτονιά, να γίνει πιο φιλική στα παιδιά, πιο πράσινη, βιώσιμη, καθαρή, κλιματικά ουδέτερη με πολυεπίπεδες παρεμβάσεις.
Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…
Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…
Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…
Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…
Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…
Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…