Σειρά Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων διοργανώνουν οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη που μεταμορφώνονται σε εργαστήρια δημιουργίας.
Συγκεκριμένα, για 2η χρονιά η Βιβλιοθήκη Νίκαιας συμμετέχει στη δράση «Χάρισε ένα βιβλίο, δυνάμωσε το φως!» που τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού.
Με πρόταση της ELNIPLEX η 21η Δεκεμβρίου, ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου, για το βόρειο ημισφαίριο, είναι Ημέρα Ανταλλαγής Βιβλίων.
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αγίου Νικολάου από τις 10.00 π.μ.- 14.00 , η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας χαρίζει βιβλία σε μικρούς και μεγάλους για να υψώσει την φιλαναγνωσία στον ουρανό. Την ίδια μέρα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη (Μπιχάκη 15) από τις 11.00 π.μ.-12.30μ.μ θα λειτουργήσει δωρεάν εργαστήρι τρισδιάστατων κατασκευών για παιδιά ηλικίας 8-10 ετών με απαραίτητη την προεγγραφή στο τηλ. 2104838374.
Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου από τις 11.00-13.00 η βιβλιοθήκη Νίκαιας, μετατρέπει κάθε γωνιά της σε χριστουγεννιάτικο εργαστήρι και φιλοξενεί με σειρά προτεραιότητας, παιδιά με συνοδεία ενήλικα που θα κατασκευάσουν το αγαπημένο τους στολίδι. Η δράση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-10 ετών.
Νέα καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση συμμετοχής ορίζεται η 20ή Μαΐου 2026.
Νέα εικόνα για τα σχολεία του Δήμου Παλληνης.
Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση έρχεται να προστεθεί σε ένα ευρύτερο πλέγμα παρεμβάσεων που υλοποιούνται τα τελευταία…
Η στενή συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας αποτυπώνεται σε ένα ευρύ πλέγμα παρεμβάσεων που βρίσκονται σε…
Δωρεάν σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από τον Δήμο Αγράφων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Νταντάδες της…