ΔΗΜΟΙ

Μία η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου

Μία θα είναι τελικά η αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή του νέου χρόνου στην Αθήνα, αφού σύμφωνα με τα όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, η κάντρα μεταξύ δήμου Αθηναίων και Περιφέρειας Αττικής για την εκδήλωση αλλαγής του χρόνου στο Πεδίον του Άρεως, φαίνεται ότι οδεύει προς εκτόνωση.

Απαντώντας με χιούμορ και αποφεύγοντας να δώσει διαστάσεις σε αυτή την υπόθεση, ο Χάρης Δούκας απάντησε: «να έχουμε και ένα δίλημμα την Πρωτοχρονιά, για να μην είναι εύκολες οι αποφάσεις».

Επίσης σημείωσε: «Είπα και εγώ πως ήταν σημαντικό πως στο Πεδίον του Άρεως να έχει πολύ ωραία χρώματα και να γίνουν εκδηλώσεις. Ήταν υπερβολή οι δύο αντίστροφες μετρήσεις και άκουσα από τον Νίκο Χαρδαλιά ότι θα συνδεθεί από το Πεδίον του Άρεως με οθόνη στο Σύνταγμα που θα γίνει η παραδοσιακή αντίστροφη μέτρηση και νομίζω πως είναι μια προσέγγισε πολύ σωστή. Θα είναι μια αντίστροφη μέτρηση και μετά συνεχίζεται το πάρτι. Άρα πάει και το πρόβλημα της Πρωτοχρονιάς, προχωράμε ενωτικά. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και πολύ καλή συνεργασία. Θέλουμε η Αθήνα να είναι μια πολύ μεγάλη αγκαλιά».

Από την πλευρά του ο Νίκος Χαρδαλιάς, και αυτός σε τηλεοπτική του δήλωση για το θέμα σημείωσε ότι: «το δικαίωμα στην επιλογή και ειδικά στην ψυχαγωγία είναι στοιχείο της Δημοκρατίας. Εμείς δεν ανταγωνιζόμαστε κανέναν ούτε θέλουμε να διχάσουμε κανέναν». «Με τον Χάρη έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Εμείς θα συνδεθούμε με την πλατεία Συντάγματος, θα κάνουμε την αντίστροφη μέτρηση, θα διασκεδάσουμε».

Share

Τελευταία άρθρα

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων υποδέχεται το FIBA Masters Open Hellas

Το Λουτράκι γίνεται η Host City της νέας διεθνούς διοργάνωσης της FIBA.

3 λεπτά ago

4ο Φεστιβάλ Οίνου & Γεύσεων Νομού Ηλείας

Έκτακτο δρομολόγιο τρένου για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

17 λεπτά ago

Φολέγανδρος: Καθαρισμός των παραλιών Σερφιώτικο και Βορεινά

Ο Δήμος Φολεγάνδρου προχώρησε σήμερα σε καθαρισμό των παραλιών Σερφιώτικο και Βορεινά, με στόχο να…

30 λεπτά ago

Στον εισαγγελέα υπόθεση λιμενικού ταμείου για μη επιβολή τελών

Στο γραφείο του Εισαγγελέα και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης βρίσκεται η έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας,…

54 λεπτά ago

Ιωάννινα: Περισσότερες ανοιχτές σχολικές αυλές αυτό το καλοκαίρι

Μετά την περσινή πιλοτική εφαρμογή, με 9 ανοιχτά σχολικά συγκροτήματα, φέτος αυξήθηκε ο αριθμός τους…

58 λεπτά ago

Κλειστός παραμένει σήμερα ο Δήμος Άνδρου

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας και καθολικής αντίδρασης στο νέο χωροταξικό των ΑΠΕ

1 ώρα ago