Νέα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας, από τις 2 Ιανουαρίου του 2025, ανακοινώνει ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης.
Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης σημειώνει ότι, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ανακοινώνει την εφαρμογή νέων ωραρίων για τη δημοτική συγκοινωνία από την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2025.
Τα δρομολόγια έχουν προσαρμοστεί ώστε να συνδέονται άμεσα με τους σταθμούς του Μετρό και άλλες βασικές υπηρεσίες του Δήμου και να εξυπηρετούν τις ανάγκες μετακίνησης τόσο τις πρωινές όσο και τις απογευματινές ώρες.
Τα δρομολόγια που αναφέρονται στους πίνακες παρακάτω για τις Γραμμές 1 και 2, εφαρμόζονται από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Για την Γραμμή 1 πραγματοποιούνται δρομολόγια και κάθε Σάββατο, με την διάρκεια της κυκλικής διαδρομής να είναι 60’.
Υπενθυμίζετε ότι η μετακίνηση με τη Δημοτική Συγκοινωνία είναι δωρεάν για όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.
Τον συντονισμό και την επίβλεψη των δρομολογίων εκ μέρους της δημοτικής αρχής, πραγματοποιεί ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Διαχείρισης Συντήρησης Στόλου Οχημάτων και Δημοτικής Συγκοινωνίας, Χαύτης Θεόδωρος.
Είναι αφιερωμένη στη συμπλήρωση 52 ετών από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.
Στην αντεπίθεση κατά των όσω ακούστηκαν για τις βαθμολογίες που συγκέντρωσαν οι δήμοι σε όλη…
Την άμεση οικονομική στήριξη της Πολιτείας για την κάλυψη του δυσβάστακτου κόστους μεταφοράς των απορριμμάτων…
Η κατασκευή του εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2021-2027».
Την αντίθεσή του στην υποχρεωτική ένταξη της δημοτικής ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο…
Στρατηγική συνεργασία για την επιμόρφωση, την καινοτομία και τον εκσυγχρονισμό της Αυτοδιοίκησης μεταξύ του Δήμου…