ΔΗΜΟΙ

Κλειστές οι παιδικές χαρές του Δήμου Χαλανδρίου με σχετική οδηγία του υπουργείου Εσωτερικών

Με οδηγία του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών, που εστάλη στους Δήμους όλης της Ελλάδας, ζητείται «άμεση απόσυρση όλων των εκθέσεων ελέγχου/πιστοποιητικών» του Φορέα ελέγχου «TARGET HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ», καθώς η διαπίστευση που του επέτρεπε να χορηγεί σήματα πιστοποίησης ανακλήθηκε από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Κατόπιν τούτου, οι δήμοι της χώρας που είχαν λάβει σήματα πιστοποίησης από τον φορέα «TARGET HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ», προχωρούν στο κλείσιμο των παιδικών χαρών έως ότου ολοκληρωθεί η πιστοποίησή τους από νέο φορέα. Η εκ νέου πιστοποίηση κρίθηκε από το υπουργείο επιβεβλημένη ακόμα και όπου υπήρχαν εν ισχύ σήματα πιστοποίησης, όπως συνέβη στην περίπτωση του Δήμου Χαλανδρίου.

Ο Δήμος ζητά την κατανόηση των πολιτών για την αναστάτωση αυτή που θα είναι προσωρινή, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της νέας πιστοποίησης, για να μπορούν τα παιδιά να απολαύσουν και πάλι το παιχνίδι στις παιδικές χαρές της πόλης.

Τελευταία άρθρα

Το μονοπάτι μιας θητείας

Άρθρο του Στάθη Φουντουκίδη, Δημάρχου Πέλλας   Κάθε διοικητική θητεία είναι ένα μονοπάτι που δεν…

16 ώρες ago

Λεμονόκηπος στο κέντρο της Αθήνας

Έναν λεμονόκηπο στην καρδιά της Αθήνας δημιουργεί ο δήμος, φυτεύοντας πενήντα λεμονιές, δίνοντας χρώμα και…

19 ώρες ago

Σκληρή απάντηση Χαρδαλιά στους εμπρηστές

Αποφασισμένος να συνεχίσει το έργο του δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, ο οποίος αναφερόμενος στην εμπρηστική…

19 ώρες ago

Στο Αιγάλεω η δοκιμή του Accessibility Hub

Σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της ενεργούς συμμετοχής των πολιτών στη διαμόρφωση του ψηφιακού σχεδιασμού αποτελεί…

20 ώρες ago

Δήλωση Γ. Χατζημάρκου για την ημέρα Περιβάλλοντος

Ένας απολογισμός του έργου της Περιφέρειας για την ενίσχυση και την προστασία του περιβάλλοντος των…

20 ώρες ago

Καθαρισμοί στο διυλιστήριο Αλεξανδρούπολης από τη ΔΕΥΑ

Την επάρκεια και την ποιότητα του νερού που φτάνει στους κατοίκους της πόλης ενισχύουν οι…

20 ώρες ago