Δυο σημαντικά έργα που αποτελούν προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής και ενισχύουν την ανάπτυξη του αθλητισμού στις γειτονιές και την περιφέρεια του Δήμου, το Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Αικατερίνης και το γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στον Άγιο Σύλλα, βρέθηκαν στην ατζέντα των θεμάτων της Δημοτικής Επιτροπής Ηρακλείου κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης 12 Νοεμβρίου.
Πιο συγκεκριμένα, για το Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Αικατερίνης, εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής για την αποδοχή της χρηματοδότησης ύψους 68.300,69 ευρώ από το «ΠΠΑ Περιφέρειας Κρήτης 2021-2025», για την οριστική μελέτη και την έκδοση οικοδομικής άδειας των κτιριακών εγκαταστάσεων που θα περιλαμβάνουν τα αποδυτήρια, αίθουσα γυμναστικής, τουαλέτες και χώρους υποδοχής αθλητών. Υπενθυμίζεται ότι στον χώρο έχει ήδη κατασκευαστεί ένα γήπεδο μπάσκετ κι ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, μαζί με τα απαραίτητα συνοδά έργα απορροής ομβρίων, περιφράξεων, κ.α..
Στην ίδια συνεδρίαση έγιναν ομόφωνα δεκτοί οι όροι δημοπράτησης για την κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στον Άγιο Σύλλα. Το γήπεδο ποδοσφαίρου αναμένεται να προωθήσει τον μαζικό αθλητισμό και να έχει προπονητική αλλά και ψυχαγωγική χρήση από τους κατοίκους του Αγίου Σύλλα. Η χωροθέτηση του γηπέδου γίνεται σε τμήμα 1.200 τετραγωνικών μέτρων ιδιοκτησίας του Δήμου Ηρακλείου και το έργο περιλαμβάνει χωματουργικές εργασίες, κατασκευή τοιχίων, τοποθέτηση περίφραξης, κατασκευή καναλιών ομβρίων, τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, αθλητικού εξοπλισμού, κ.α.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει τους φοιτητές των Πανεπιστημίων της.
Εξαιρετική κίνηση από τον Δήμο Μυτιλήνης για τους επισκέπτες του νησιού.
Ο Δήμος Καρπάθου συνεχίζει με σχέδιο και συνέπεια τις προσπάθειες για την ενίσχυση της αεροπορικής…
Μια σημαντική αλλαγή βρίσκεται προ των πυλών για μεγάλο δήμο της Βόρειας Ελλάδας, καθώς προωθείται…
Έργο 13,38 εκατ. ευρώ με 53 χιλιόμετρα αγωγών – Ορίζοντας ολοκλήρωσης οι 30 μήνες