ΔΗΜΟΙ

Ανέστης Φίσκας για Παλατάκι: Δικαίωση η απόφαση Μητσοτάκη για την αναβίωση του Κυβερνείου – Η «νίκη» ανήκει στην Καλαμαριά και τη Θεσσαλονίκη

Ημέρα δικαίωσης για όλους όσοι αγωνίστηκαν για τη διάσωση του Κυβερνείου χαρακτήρισε ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμαριάς και διευθυντής τη Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Ανέστης Φίσκας, την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας ανάμεσα στη Βουλή των Ελλήνων, το Υπερταμείο και την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) για την αξιοποίηση του εμβληματικού τοπόσημου της πόλης, το οποίο θα διατηρήσει τον δημόσιο χαρακτήρα του.

Ο Ανέστης Φίσκας, ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση για την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας, που έλαβε χώρα την Τετάρτη στο «Παλατάκι» παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εκφράζει με ανάρτησή του την ικανοποίηση των δημοτών Καλαμαριάς για την απόφαση αξιοποίησης του ιστορικού χώρου, έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες εγκατάλειψης.

Παράλληλα, ο κ.Φίσκας σημειώνει ότι η «νίκη» για την αξιοποίηση του Κυβερνείου ανήκει ανεξαιρέτως σε όλους τους δημότες Καλαμαριάς και τους Θεσσαλονικείς και αποτελεί μήνυμα πως η δέσμευση ότι «η Θεσσαλονίκη θα είναι πρωταγωνίστρια γίνεται επιτέλους πράξη».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Ανέστη Φίσκα για την αναβίωση του Κυβερνείου Θεσσαλονίκης

Τελευταία άρθρα

Μεγάλη συμμετοχή στην «Ημέρα Ποδηλάτου» του Πειραιά

Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…

8 ώρες ago

Συμπαραστάτης στο έργο του 4amea η Νίκαια

Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…

8 ώρες ago

Μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία της Δυτικής Αχαΐας

Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…

10 ώρες ago

Εκδήλωση για τον εθελοντισμό στο Αιγάλεω

Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…

10 ώρες ago

Βολές Β. Σίμου στο ΥΠΕΝ για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…

11 ώρες ago

Μέτρα για την αντιπυρική περίοδο στο Ίλιον

Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…

11 ώρες ago