Πα. Μάι 3rd, 2024

Συνάντηση Κώστα Μπακογιάννη με τον Χάρη Δούκα για την ομαλή μετάβαση στον Δήμο

Οι δημοτικές αρχές μπορεί να αλλάζουν, αλλά η Αθήνα και οι Αθηναίοι έχουν ανάγκη από συνέχεια και συνέπεια στην υλοποίηση των έργων που θα ανακουφίσουν τους πολίτες στην καθημερινότητα τους. Για να υπάρξει ομαλή μετάβαση από την δημοτική αρχή του Κώστα Μπακογιάννη στην νέα διοίκηση του Χάρη Δούκα, χθες έγινε η πρώτη συνάντηση των δυο δημάρχων στο ιστορικό δημαρχείο της πλατείας Κοτζιά. Ήταν η πρώτη συνάντηση των δυο ανδρών μετά το νικηφόρο για το κ.Δούκα αποτέλεσμα του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών και την ανάδειξη του σε δήμαρχο της πρωτεύουσας πόλης. Η συνάντηση  έγινε σε πολύ καλό κλίμα γραφείο του κ.Μπακογιάννη και ο νέος  δήμαρχος Αθηναίων είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πρόγραμμά του στον απερχόμενο δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη. Η συνεργασία των δύο δημάρχων θα συνεχιστεί σε τακτική βάση, ώστε η μετάβαση στην νέα διοίκηση να γίνει με τον ομαλότερο τρόπο, χωρίς κλυδωνισμούς οι οποίοι θα μπορούσαν να επηρεάσουν την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.
Συναντήσεις θα υπάρξουν και μεταξύ των επιτελών των δυο πλευρών,  ώστε η ενημέρωση να είναι πλήρης και αναλυτική  για όλα τα διοικητικά και οικονομικά θέματα, αλλά  και για την πορεία των έργων που βρίσκονται υπό κατασκευή.

«Καλωσορίσαμε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Χάρη Δούκα στο Δημαρχείο, οργανώσαμε τις ομάδες μας και ξεκινήσαμε τη μετάβαση. Από την πλευρά μας με απόλυτη διαθεσιμότητα και διαφάνεια, ώστε να μη χαθεί ούτε μια μέρα για την Αθήνα. Η ατζέντα είναι μεγάλη» έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης στο Χ μετά τη συνάντηση με τον Δούκα.