ΔΗΜΟΙ

Δήμος Αμαρουσίου: Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Καλλιτεχνικά & Πολιτιστικά Τμήματα

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Καλλιτεχνικά & Πολιτιστικά Τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, που προσφέρουν δημιουργική και ψυχαγωγική διέξοδο, παράλληλα με την απόκτηση γνώσεων σε νέες δεξιότητες.

Τα τμήματα λειτουργούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και σε άλλους χώρους πολιτισμού, με καταρτισμένους καθηγητές που βοηθούν τους εκπαιδευόμενους να
εκφραστούν και να κατανοήσουν βασικές αρχές του πεδίου ενδιαφέροντος τους. Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής χρονιάς οι σπουδαστές παρουσιάζουν σε ειδικές εκδηλώσεις το αποτέλεσμα των προσπάθειών τους.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στέκεται στο πλευρό της Διοίκησης του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, των εκπαιδευτικών και όλων εργαζόμενων για την παροχή υψηλού επιπέδου πολιτιστικών και καλλιτεχνικών υπηρεσιών στους πολίτες, καθώς ο πολιτισμός και οι τέχνες βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, ως σημαντικοί παράγοντες διατήρησης της πολιτιστικής ταυτότητας μας και της κοινωνικής συνοχής.

Ειδικότερα, οι εγγραφές για τα Ερασιτεχνικά Καλλιτεχνικά Τμήματα, τα Τμήματα Μπαλέτου, Χορού και Εναλλακτικής Γυμναστικής διεξάγονται κάθε Δευτέρα-Παρασκευή από 10:00 – 20:00, στην Γραμματεία του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85,ισόγειο). Τηλ. επικοινωνίας: 210 8021308, 210 8056314-5.

Share

Τελευταία άρθρα

Πρόγραμμα Οικιακής Κομποστοποίησης στον Δήμο Πάρου

Ο κομποστοποιητής παραχωρείται δωρεάν από τον ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου.

3 λεπτά ago

ΚΕΔΕ: Ηχηρό «όχι» σε αλλαγές που απειλούν τις κοινωνικές δομές των Δήμων

Με σαφές μήνυμα στήριξης των κοινωνικών δομών και του ανθρώπινου δυναμικού των Δήμων, η Κεντρική…

11 λεπτά ago

Πεντέλη: Εγκατάσταση συστημάτων πυρανίχνευσης στα σχολεία

Ο Δήμος Πεντέλης ενισχύει την ασφάλεια στη σχολική κοινότητα.

17 λεπτά ago

Παλλήνη: Αναστολή λειτουργίας βρεφονηπιακών σταθμών λόγω απεργίας

Δείτε ποια τμήματα θα λειτουργήσουν.

30 λεπτά ago

Παρέμβαση Καφαντάρη στις Βρυξέλλες για Αυτοδιοίκηση, ΚΑΠ και νέα γενιά

Στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής στρατηγικής για το μέλλον της υπαίθρου, της παραγωγής και της διατροφικής…

34 λεπτά ago

Μητσοτάκης: 800 εκ. σε συνταξιούχους, αγρότες, ενοικιαστές – Επιδότηση σε diesel και λιπάσματα

Nέα μέτρα στήριξης εν μέσω ενεργειακής κρίσης και μετά το υπερπλεόνασμα 4,9% του 2025.

59 λεπτά ago