Σα. Ιούν 22nd, 2024

Δήμος Αμαρουσίου: Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Καλλιτεχνικά & Πολιτιστικά Τμήματα

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Καλλιτεχνικά & Πολιτιστικά Τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, που προσφέρουν δημιουργική και ψυχαγωγική διέξοδο, παράλληλα με την απόκτηση γνώσεων σε νέες δεξιότητες.

Τα τμήματα λειτουργούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και σε άλλους χώρους πολιτισμού, με καταρτισμένους καθηγητές που βοηθούν τους εκπαιδευόμενους να
εκφραστούν και να κατανοήσουν βασικές αρχές του πεδίου ενδιαφέροντος τους. Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής χρονιάς οι σπουδαστές παρουσιάζουν σε ειδικές εκδηλώσεις το αποτέλεσμα των προσπάθειών τους.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στέκεται στο πλευρό της Διοίκησης του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, των εκπαιδευτικών και όλων εργαζόμενων για την παροχή υψηλού επιπέδου πολιτιστικών και καλλιτεχνικών υπηρεσιών στους πολίτες, καθώς ο πολιτισμός και οι τέχνες βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, ως σημαντικοί παράγοντες διατήρησης της πολιτιστικής ταυτότητας μας και της κοινωνικής συνοχής.

Ειδικότερα, οι εγγραφές για τα Ερασιτεχνικά Καλλιτεχνικά Τμήματα, τα Τμήματα Μπαλέτου, Χορού και Εναλλακτικής Γυμναστικής διεξάγονται κάθε Δευτέρα-Παρασκευή από 10:00 – 20:00, στην Γραμματεία του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85,ισόγειο). Τηλ. επικοινωνίας: 210 8021308, 210 8056314-5.