Σα. Ιούλ 27th, 2024

Γιάννης Μώραλης: Με απόφασή του ζήτησε τη σφράγιση της δομής του ΟΚΑΝΑ στον Πειραιά

Με απόφασή του ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ζήτησε χθες από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά να σφραγίσει τη δομή του ΟΚΑΝΑ επί της Αιτωλικού στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, καθώς δεν πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις λειτουργίας.

Ο κ. Μώραλης παρευρέθηκε στο σημείο όπου οι κάτοικοι της περιοχής πραγματοποίησαν χθες κινητοποίηση, για την λειτουργία του ΟΚΑΝΑ επί της Αιτωλικού.

Στην κινητοποίηση παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης και Νίκος Αμπατιέλος, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καρύδης, Παναγιώτης Ρέππας, Κυριακή Μπουρδάκου, Γρηγόρης Καψοκόλης, Αντωνία Καρακατσάνη, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Μαρκαριάν, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά Αλέξανδρος Τζεφεράκος, η επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά» Διαμάντω Μανωλάκου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Γκερλές, Γρηγόρης Μόφορης, ο Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Λεωνίδας Μελάς και Κοινοτικοί Σύμβουλοι της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας.