Καταστροφές στο Βόλο απο την κακοκαιρία. Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Ατελείωτες ουρές σχηματίστηκαν σήμερα το πρωί έξω από το δημαρχείο Βόλου, από πολίτες, που περίμεναν για πάνω από 1,5 ώρα να πάρουν μία εξάδα νερό ο καθένας.
Η υδροδότηση είναι το βασικό πρόβλημα που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στον Βόλο, όπως δήλωσε τόσο ο δήμαρχος, όσο και ο υπεύθυνος της ΔΕΥΑΜΒ, που ανέφερε μάλιστα ότι θα χρειαστεί να περάσουν πολλές ημέρες μέχρι να τρέξει το νερό στις βρύσες των νοικοκυριών.
Οι αρμόδιοι μιλούν για τεράστιο πρόβλημα με το νερό, καθώς έχουν καταστραφεί τα πάντα. Μέσα στη μέρα, από τις 6 μ.μ. και αργότερα, αναμένεται να υπάρξει υδροδότηση, από νερό από γεωτρήσεις, που θα ανοίγουν για τρεις ώρες.
Καθημερινά, οι ώρες θα αλλάζουν και οι κάτοικοι θα ενημερώνονται σχετικά.
Ωστόσο, το νερό δεν θα είναι πόσιμο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Άγνωστος μέχρι στιγμής παραμένει ο χρόνος αποκατάστασης.
Το MotorOne διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και με…
Ως απαράδεκτη μεθόδευση χαρακτηρίζει ο δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, την αφαίρεση των Υπηρεσιών Δόμησης από…
Τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού και την αναβάθμιση των υποδομών του γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Σερρών, με…
Το δίκτυο φωτεινής σηματοδότησης αναβαθμίζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με στόχο την ενίσχυση τη οδικής…
Για 7η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται το Σάββατο, 6 Ιουνίου στον Πειραιά, η σκυταλοδρομία κολύμβησης «Βασίλης…
Την άρση των αυστηρών μέτρων για την αποτροπή των ζωονόσων, δεδομένου ότι τα τελευταία στοιχεία,…