ΔΗΜΟΙ

Κλειστός θα παραμείνει ο δρόμος Καλονής – Επιδαύρου

Ιδιαιτέρως σοβαρές ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στο οδικό δίκτυο που συνδέει την Τροιζηνία με την Επίδαυρο, καθώς οι κατολισθήσεις και οι ρωγμές στο οδόστρωμα έχουν κάνει δυνατή την μετακίνηση από Γαλατά προς Επίδαυρο μόνο μέσω Δρυόπης-Άνω Φαναρίου-Αγ. Ελένης-Τραχειάς και ο “νέος δρόμος” παραμένει κλειστός.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων αναφέρει:

“Σας ενημερώνουμε ότι, από τον κόμβο της Δρυόπης προς την Επίδαυρο έως τα όρια του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, το οδικό δίκτυο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον τόπο μας.
Μετά από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας Αττικής, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μεταβεί στην περιοχή κλιμάκιο της Περιφέρειας μαζί με ειδικό γεωλόγο, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση από ειδικούς και στη συνέχεια να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την επισκευή του οδοστρώματος.
Η ασφαλής διέλευση των οχημάτων είναι κύριο μέλημα όλων μας.
Προς το παρόν είναι κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται μέσω Δρυόπης – Άνω Φαναρίου – Αγίας Ελένης – Τραχειάς – Κολιακίου – Επιδαύρου.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.”


Share

Τελευταία άρθρα

Ο Θ. Βασιλόπουλος στη Βουλή για τη σύμβαση παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

"Η αναβάθμιση του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας σήμερα κρίνεται περισσότερο αναγκαία από ποτέ".

2 ώρες ago

Πρόβλημα για τις νερατζιές των δήμων ο “ακανθώδης αλευρώδης”

Πως αντιμετωπίζει ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού το θέμα αυτό.

3 ώρες ago

Αντιδρά ο Δήμος Δελφών στο νομοσχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων

"Το όχι του Δήμου Δελφών στο Νομοσχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων είναι ξεκάθαρο και…

3 ώρες ago

Λήμνος: Βελτίωση των υποδομών των ακτών για άτομα με κινητικά προβλήματα

Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε τρεις παραλίες του Δήμου Λήμνου (Νέα Μάδυτος Μύρινας, Πλατύ, Ζεματάς Παναγιάς).

3 ώρες ago

Ιωάννινα: Συνεργασία για την πρόληψη, την υγεία και την ευζωία

Ενισχύεται η συνεργασία του Δήμου με επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς, ώστε η πρόληψη και η…

4 ώρες ago