ΔΗΜΟΙ

Ο Γιάννης Μώραλης στο Summer Camp 2023 της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε σήμερα στο Summer Camp που διοργανώνει κι αυτό το καλοκαίρι η ΚΟ.Δ.Ε.Π. για εκατοντάδες παιδιά της πόλης μας

Πρόκειται για μια καθιερωμένη δράση του δήμου, η οποία προσφέρει σε παιδιά, από 6 έως 14 ετών, ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, εκδρομές, αθλήματα, θεατρικό, μουσική, εικαστικά, κουκλοθέατρο, κατασκευές κ.ά.

Το Summer Camp 2023 διεξάγεται στο κτήριο των Ραλλείων Πρότυπων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων και θα διαρκέσει έως τις 29 Ιουλίου 2023.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Σήμερα έζησα ένα όμορφο πρωινό με τα παιδιά στο Summer Camp της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Εκατοντάδες παιδιά του Πειραιά κοινωνικοποιούνται, απασχολούνται καθημερινά με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, εκδρομές, αθλητικά δρώμενα κ.ά. Είναι μια διέξοδος για τους γονείς, αλλά και για τα παιδιά που περνούν δημιουργικά την ημέρα τους έως το μεσημέρι και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς για τα θετικά τους σχόλια.

Το Summer Camp αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες δράσεις του δήμου, κάθε χρόνο οι συμμετοχές αυξάνονται και είμαστε χαρούμενοι γιατί όταν υλοποιούμε δράσεις για τα παιδιά, χαμογελάμε διπλά.

Συγχαρητήρια στον Γιάννη Βοϊδονικόλα, στην ΚΟ.Δ.Ε.Π., στην Αγγελική Κιβωτού και την «Ζαχαρένια Ανέμη» που επιμελείται το πρόγραμμα και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του Summer Camp».

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Ιωάννης Βοϊδονικόλας, ανέφερε:

«Μετά και τη σημερινή επίσκεψη του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στο Summer Camp της ΚΟ.Δ.Ε.Π. στις εγκαταστάσεις της Ραλλείου επιβεβαιώθηκε, για ακόμη μια φορά, ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί ιδανική διέξοδο για παιδιά και γονείς, μετά το κλείσιμο των σχολείων για τις θερινές διακοπές.
Το ίδιο άλλωστε φαίνεται και από τα ενυπόγραφα σημειώματα των γονέων, με αναφορές στο πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, αλλά και στην ιδιαίτερη προσοχή που δίνεται στην ασφάλεια των παιδιών.
Νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί για ακόμη μια χρονιά, καταφέρνουμε να αξιοποιήσουμε δημιουργικά τον χρόνο των παιδιών που συμμετέχουν στο εφετινό Summer Camp του Δήμου Πειραιά, ενώ παράλληλα αντικρίζουμε το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους».

Η Αγγελική Κιβωτού εκπρόσωπος της «Ζαχαρένιας Ανέμης» που σχεδίασε και επιμελείται το πρόγραμμα, σε δήλωσή της, επεσήμανε ότι εκτός από τα παιδιά και οι γονείς είναι πολύ ευχαριστημένοι με τις πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες του Summer Camp και ευχαρίστησε τον Δήμο Πειραιά και την ΚΟ.Δ.Ε.Π. για την πολύ καλή συνεργασία.

Τελευταία άρθρα

Ρόδος – Κολιάδης για την υπόθεση «Χωριάτικο»: Τι απάντησε για τις συναντήσεις με εμπλεκόμενα πρόσωπα και το έγγραφο της Αρχής Διαφάνειας

Διευκρινίσεις για τις επαφές του με πρόσωπα που περιλαμβάνονται στην αστυνομική έρευνα για την υπόθεση…

5 ώρες ago

ΕΛ.Α.Σ.: Πολιτική παρέμβαση για το μέλλον της Αυτοδιοίκησης παράλληλα με το Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Καλαμάτα

Με μια ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για το παρόν και το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης παρεμβαίνει…

6 ώρες ago

Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και «Χαμόγελο του Παιδιού» ενώνουν δυνάμεις για την προστασία των παιδιών

Στην ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας, της υποστήριξης των οικογενειών και της φροντίδας ευάλωτων κοινωνικών ομάδων…

8 ώρες ago

Ωρωπός: Βανδαλισμοί σε περίπου 40 τάφους στο Κοιμητήριο Νέων Παλατίων – Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Σοβαρό περιστατικό βανδαλισμού σημειώθηκε στο Δημοτικό Κοιμητήριο Νέων Παλατίων του Δήμου Ωρωπού, όπου άγνωστοι προκάλεσαν…

8 ώρες ago

Αυτοδιοίκηση 2030: Κραυγή αγωνίας από τους δημάρχους για υποστελέχωση, χρηματοδότηση και καθυστερήσεις στα έργα

Οι προκλήσεις της σύγχρονης διοίκησης, οι προοπτικές της τοπικής ανάπτυξης και η ανάγκη ουσιαστικής ενίσχυσης…

8 ώρες ago

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για 75 προσλήψεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

Η ΔΥΠΑ ανακοίνωσε την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026 την ανάρτηση των προσωρινών αποτελεσμάτων της προκήρυξης…

9 ώρες ago