Πα. Μαρ 29th, 2024

Δήμος Θεσσαλονίκης: Επιστροφή πινακίδων κυκλοφορίας

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την επιστροφή των αδειών ικανότητας οδήγησης, πινακίδων και αδειών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων που έχουν αφαιρεθεί από τη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας, προκειμένου να διευκολυνθεί το κοινό στις μετακινήσεις του, ενόψει των εορτών του Πάσχα 2023.

Η επιστροφή των στοιχείων κυκλοφορίας θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος) από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (Β. Γεωργίου Ά 1, γραφείο 12Γ), από τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 μέχρι και τη Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου 2023.

Της απόφασης αυτής εξαιρούνται:
1. Οι παραβάσεις οι οποίες αφορούν σε στάθμευση η οποία παρεμποδίζει κεκλιμένο επίπεδο (ράμπα) ΑμεΑ καθώς και στάθμευση σε αποκλειστικές ή γενικές θέσεις στάθμευσης ατόμων με αναπηρία (πινακίδες Ρ-71 και Ρ-72).
2. Η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές καθώς οι αποφάσεις αυτές δεν εμπίπτουν στην παρούσα διαδικασία επιστροφής στοιχείων.