Στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Αρριανών στις 21 Φεβρουαρίου 2021 εξελέγη ομόφωνα επί των παρόντων δημοτικών συμβούλων, η νέα πρόεδρος του οργάνου.
Νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Αρριανών είναι η δικηγόρος κα. Ρουκιέ Ρισγγίτς.
Με την εκλογή της η κα. Ρισγγίτς δήλωσε: «Ως πρώτη γυναίκα Πρόεδρoς του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρριανών, θέλω να αποτελέσω ενθαρρυντικό παράδειγμα και τόλμη για την διεκδίκηση των θέσεων ευθύνης στην πολιτική για τους νέους και κυρίως για τις γυναίκες του τόπου μου που γεννήθηκα και μεγάλωσα και θα είμαι πρόθυμη να προσφέρω στα πλαίσια του νόμου, με κάθε δυνατό τρόπο».
Ο Δήμαρχος θέλησε να ευχαριστήσει τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Μολλά Αλή Μεμέτ Ισμαήλ για το έργο του και ευχήθηκε στη νέα πρόεδρο καλή επιτυχία με μια αποτελεσματική θητεία στην εκτέλεση των καθηκόντων της.
Την υποδέχτηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Ο Δήμος Ορχομενού παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για επανεγγραφές και νέες εγγραφές νηπίων στους…
Από την Τετάρτη 1 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού…
Παραχωρήθηκαν δωρεάν από την εταιρεία R Energy 1.
Λ. Μενδώνη: «Η προστασία και η ανάδειξη των σπουδαίων ιστορικών τεκμηρίων είναι προϋποθέσεις της βιώσιμης…
Μ. Καμμά: "Η μεγαλύτερη πρόκληση σήμερα είναι να διασφαλίσουμε ότι η πράσινη μετάβαση θα συνοδεύεται…