Πε. Απρ 25th, 2024

«Φυλλορροεί» η παράταξη του Ανδρέα Κονδύλη στον Άλιμο – Δυσαρέσκεια για χειρισμούς του δημάρχου

Σε δύσκολη θέση μαθαίνουμε ότι θα βρει η νέα χρονιά τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη.

Ο λόγος δεν είναι άλλος πέρα από το γεγονός ότι ενάμιση περίπου χρόνο μετά τη νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα προβλήματα στο εσωτερικό της δημοτικής του ομάδας αλλά και τα παράπονα από τους δημότες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράταξη Κονδύλη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου πέτυχε νίκη από την πρώτη Κυριακή και εξέλεξε 23 δημοτικούς συμβούλους, ωστόσο οι μετεκλογικοί χειρισμοί του δημάρχου σε σημαντικά ζητήματα προκαλούν δυσαρέσκεια ακόμη και σε πρόσωπα του στενού του συνεργατικού περιβάλλοντος.

Πολλοί κάνουν λόγο για αλαζονικές αποφάσεις και γκρίνια, η οποία παρουσιάστηκε όταν παρήλθε η επήρεια της μετεκλογικής μέθης.

Πηγαδάκια και συζητήσεις κατά τη διάρκεια των δημοτικών συμβουλίων θέτουν σε άβολη θέση τον δήμαρχο Αλίμου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του e-ota.gr η ίδια κατάσταση επικρατούσε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ωστόσο ο κοινός σκοπός είχε αφήσει τις αντιπαραθέσεις στο περιθώριο.

Την ίδια στιγμή το e-ota.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η δραστηριότητα ικανού αυτοδιοικητικού της νέας γενιάς, δικηγόρου στο επάγγελμα, προερχόμενου μάλιστα από το περιβάλλον Κονδύλη δείχνει «απειλητική» προς τον δήμαρχο, ο οποίος αν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ ώστε να συνεχίσει ως επικεφαλής της παράταξης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μάλιστα φαίνεται πως η ιστορία επαναλαμβάνεται καθώς και ο ίδιος ο Ανδρέας Κονδύλης το 2013, πεπεισμένος πια ότι τα παλιά σχήματα δεν οδηγούν πουθενά ανεξαρτητοποιήθηκε και ίδρυσε τη δική του παράταξη.

Ίσως θα πρέπει και ο ίδιος να δώσει τόπο στα «νιάτα»…