ΔΗΜΟΙ

Με τη διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Συνάντηση με στόχο την ενημέρωση και το συντονισμό των δράσεων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και του Ασκληπιείου Βούλας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με τον Διοικητή και του Αναπληρωτή Διοικητή του Ασκληπιείου Βούλας, κ.κ. Ανδρέα Πλεμμένο και Αιμίλιο Βουγιουκλάκη.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Βουγιουκλάκης ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις ενέργειες της διοίκησης του Ασκληπιείου για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων του κορωνοϊού και του παρουσίασε σχετικό πολυσέλιδο επιχειρησιακό σχέδιο προετοιμασίας και ενεργειών για την υποδοχή περιστατικών.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε με τη σειρά του για τις ενέργειες του Δήμου για την πρόληψη του φαινομένου και δήλωσε πως ο Δήμος θα συνδράμει επικουρικά με κάθε δυνατό μέσο στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει το Ασκληπιείου Βούλας το οποίο μαζί με το Κέντρο Υγείας Βάρης είναι οι μοναδικές μονάδες υγειονομικής περίθαλψης της Νοτιοανατολικής Αττική.

Τα δύο μέρη συμφώνησαν στη θέσπιση άμεσου διαύλου επικοινωνίας μεταξύ Δήμου και Νοσοκομείου και επίσης πως η αγαστή συνεργασία μεταξύ τους θα αυξήσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα του νοσοκομείου ειδικά κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε.

Κλείνοντας, ο κ. Βουγιουκλάκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για το ενδιαφέρον του και την έμπρακτη στήριξη του και δήλωσε:

«Η ανάπτυξη και η καλή λειτουργία οποιουδήποτε υπερτοπικού νοσοκομείου όπως το Ασκληπιείο, δεν μπορεί να καταστεί εφικτή αν δεν υπάρχει στενή συνεργασία και συνέργεια με το Δήμο στα διοικητικά όρια του οποίου φιλοξενείται».

Ο κ. Κωνσταντέλλος ευχαρίστησε με τη σειρά του για την αναλυτική ενημέρωση και δήλωσε: «Το Ασκληπιείο Βούλας αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή μας. Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στηρίζει το έργο του και θα είναι στο πλευρό της διοίκησης του νοσοκομείου για να συμβάλει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει».

Τελευταία άρθρα

Αντίθετη η ΚΕΔΕ στην κατάργηση των Δημοτικών Επιτροπών Ισότητας

Η Επιτροπή Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΚΕΔΕ εκφράζει την κατηγορηματική της αντίθεση στην επιμονή…

40 λεπτά ago

Συναντήσεις Χρ. Κορωναίου με στελέχη της Περιφέρειας & της κεντρικής διοίκησης

Στη Ρόδο ταξίδεψε ο Δήμαρχος Νισύρου, Χριστοφής Κορωναίος, για τεχνικά ζητήματα που αφορούν το νησί.

1 ώρα ago

Εκπόνηση DMMO από τον Δήμο Πάρου

Υπογραφή σύμβασης για υπηρεσίες εκπόνησης και υλοποίησης οδικού χάρτη σύστασης και λειτουργίας Οργανισμού Διαχείρισης και…

2 ώρες ago

Ερέτρια: 2 εκατ. ευρώ για αγροτική οδοποιία

Εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

2 ώρες ago

Περιφέρεια Στ. Ελλάδας: Ενισχύεται η Οδική Ασφάλεια

Φ. Σπανός: "Σταθερός μας στόχος είναι η ασφαλέστερη και ταχύτερη μετακίνηση κατοίκων και επισκεπτών".

2 ώρες ago

5o Θερινό Σχολείο Φυσικών Επιστημών Νισύρου

Η επιστήμη στο κέντρο ενός "Ζωντανού Εργαστηρίου".

3 ώρες ago