Πα. Μαρ 29th, 2024

Με τη διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Συνάντηση με στόχο την ενημέρωση και το συντονισμό των δράσεων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και του Ασκληπιείου Βούλας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με τον Διοικητή και του Αναπληρωτή Διοικητή του Ασκληπιείου Βούλας, κ.κ. Ανδρέα Πλεμμένο και Αιμίλιο Βουγιουκλάκη.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Βουγιουκλάκης ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις ενέργειες της διοίκησης του Ασκληπιείου για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων του κορωνοϊού και του παρουσίασε σχετικό πολυσέλιδο επιχειρησιακό σχέδιο προετοιμασίας και ενεργειών για την υποδοχή περιστατικών.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε με τη σειρά του για τις ενέργειες του Δήμου για την πρόληψη του φαινομένου και δήλωσε πως ο Δήμος θα συνδράμει επικουρικά με κάθε δυνατό μέσο στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει το Ασκληπιείου Βούλας το οποίο μαζί με το Κέντρο Υγείας Βάρης είναι οι μοναδικές μονάδες υγειονομικής περίθαλψης της Νοτιοανατολικής Αττική.

Τα δύο μέρη συμφώνησαν στη θέσπιση άμεσου διαύλου επικοινωνίας μεταξύ Δήμου και Νοσοκομείου και επίσης πως η αγαστή συνεργασία μεταξύ τους θα αυξήσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα του νοσοκομείου ειδικά κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε.

Κλείνοντας, ο κ. Βουγιουκλάκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για το ενδιαφέρον του και την έμπρακτη στήριξη του και δήλωσε:

«Η ανάπτυξη και η καλή λειτουργία οποιουδήποτε υπερτοπικού νοσοκομείου όπως το Ασκληπιείο, δεν μπορεί να καταστεί εφικτή αν δεν υπάρχει στενή συνεργασία και συνέργεια με το Δήμο στα διοικητικά όρια του οποίου φιλοξενείται».

Ο κ. Κωνσταντέλλος ευχαρίστησε με τη σειρά του για την αναλυτική ενημέρωση και δήλωσε: «Το Ασκληπιείο Βούλας αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή μας. Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στηρίζει το έργο του και θα είναι στο πλευρό της διοίκησης του νοσοκομείου για να συμβάλει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει».