ΔΗΜΟΙ

Συνεχίζει τις επαφές ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης

Συνεχίζει τις επαφές με Αυτοδιοικητικούς ο Γεν. Γραμματέας της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης ενόψει και του συνεδρίου της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 16-17 Μαρτίου στην Αθήνα.

Την Δευτέρα 17/2 συναντήθηκε στο Δημαρχείο Καλαμάτας με τον Δήμαρχο και Αντιπρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου Θανάση Βασιλόπουλο και την ίδια ημέρα με τον Βουλευτή Π.Μαντά και τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στ. Αναστασόπουλο συνόδευσαν τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο κατά επίσκεψη του στο Δημαρχείο Τριφυλίας στα Φιλιατρά οπού συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη.

Την Τετάρτη 19/2 συναντήθηκε στα γραφεία της ΚΕΔΕ με τον Δήμαρχο της Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά και τέλος την Δευτέρα 23/2 συναντήθηκε στο Δημαρχείο Μεσσήνης με τον Δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο και στα γραφεία της ΠΕΔ Πελοποννήσου με τον Πρόεδρο Δημήτρη Καμπόσο και το Προεδρίο της ένωσης. Ο κος Καφαντάρης το επόμενο διάστημα θα συνεχίσει τις συναντήσεις του με Αυτοδιοικητικούς από όλη την χώρα με σκοπό να καταγράψει τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Τελευταία άρθρα

Αυτοψία Τοψίδη στο έργο “Διαμόρφωση οδού Μαρώνειας-Παραλίας Πετρωτών-Ορίων”

Θα ζητηθεί παράταση του έργου έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2027 καθώς η αποκάλυψη σημαντικών αρχαιολογικών…

28 λεπτά ago

Σε τροχιά υλοποίησης το νέο κλειστό κολυμβητήριο Τυρνάβου

Αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος του έργου.

43 λεπτά ago

Στη Βουλή ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ για τον νέο Κώδικα

Η ΚΕΔΕ προσβλέπει στη διοικητική αποκέντρωση αρμοδιοτήτων του Κεντρικού Κράτους προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση με…

55 λεπτά ago

Άνδρος: “Όχι” στην επέλαση των ανεμογεννητριών

"Η Άνδρος δεν πρόκειται να αποτελέσει μια απλή μπαταρία για την εξαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

1 ώρα ago

Δικαιώθηκε στο Εφετείο ο Δήμος Πεντέλης

Απορρίφθηκε σε δεύτερο βαθμό η αγωγή και η διεκδίκηση αποζημίωσης λόγω της μείωσης του συντελεστή…

2 ώρες ago

Μετεγκατάσταση & αναβάθμιση για τον Συνοριακό Σταθμό Καστανέων Έβρου

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 15 εκατομμύρια ευρώ.

2 ώρες ago