Πε. Απρ 18th, 2024

Συνεχίζει τις επαφές ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης

Συνεχίζει τις επαφές με Αυτοδιοικητικούς ο Γεν. Γραμματέας της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης ενόψει και του συνεδρίου της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 16-17 Μαρτίου στην Αθήνα.

Την Δευτέρα 17/2 συναντήθηκε στο Δημαρχείο Καλαμάτας με τον Δήμαρχο και Αντιπρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου Θανάση Βασιλόπουλο και την ίδια ημέρα με τον Βουλευτή Π.Μαντά και τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στ. Αναστασόπουλο συνόδευσαν τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο κατά επίσκεψη του στο Δημαρχείο Τριφυλίας στα Φιλιατρά οπού συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη.

Την Τετάρτη 19/2 συναντήθηκε στα γραφεία της ΚΕΔΕ με τον Δήμαρχο της Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά και τέλος την Δευτέρα 23/2 συναντήθηκε στο Δημαρχείο Μεσσήνης με τον Δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο και στα γραφεία της ΠΕΔ Πελοποννήσου με τον Πρόεδρο Δημήτρη Καμπόσο και το Προεδρίο της ένωσης. Ο κος Καφαντάρης το επόμενο διάστημα θα συνεχίσει τις συναντήσεις του με Αυτοδιοικητικούς από όλη την χώρα με σκοπό να καταγράψει τα προβλήματα που τους απασχολούν.