ΔΗΜΟΙ

Ενίσχυση του τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά με ένα νέο απορριμματοφόρο

Ένα ακόμη απορριμματοφόρο παρέλαβε ο Δήμος Πειραιά, το οποίο ανακατασκευάστηκε πλήρως, στο πλαίσιο ανανέωσης και εκσυγχρονισμού των οχημάτων στον τομέα Καθαριότητας, ενισχύοντας τον νευραλγικό αυτόν τομέα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δήμος Πειραιά παρέλαβε πρόσφατα τρία νέα οχήματα, μια υδροφόρα, ένα γερανοφόρο όχημα και ένα ανοικτό φορτηγό. Επιπλέον δύο νέα απορριμματοφόρα παραλήφθηκαν τον περασμένο Μάιο ενώ ανακατασκευάστηκαν πλήρως δυο απορριμματοφόρα και μια υδροφόρα, με στόχο την καλύτερη και πιο λειτουργική απόδοσή τους.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε πως τα τελευταία 5 χρόνια η Δημοτική Αρχή καταβάλει προσπάθειες και πετυχαίνει παρά τις όποιες δυσκολίες, να είναι ο Πειραιάς τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές μια καθαρή πόλη, επισημαίνοντας πως πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. «Ο τομέας Καθαριότητας αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή, καθώς αφορά στη βελτίωση της καθημερινότητας των Πειραιωτών. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε στην ενίσχυση του τομέα Καθαριότητας με νέα απορριμματοφόρα, ενώ ανακατασκευάζουμε τα ήδη υπάρχοντα οχήματα, με στόχο να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες καθαριότητας», σημείωσε ο κ. Μώραλης.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Πειραιά σημείωσε: «Η μάχη για την καθαριότητα στον Πειραιά είναι δύσκολη, αλλά θα τα καταφέρουμε. Με σχέδιο, επιμονή και σκληρή δουλειά θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, προκειμένου να αλλάξουμε προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης μας».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε πως ο Δήμος Πειραιά παρέλαβε ένα ακόμα απορριμματοφόρο, το οποίο ανακατασκευάστηκε πλήρως και έχει ήδη βγει στην κυκλοφορία. Ο Αντιδήμαρχος επεσήμανε επίσης, ότι όλα τα παλαιά απορριμματοφόρα που υπάρχουν στον στόλο του Δήμου θα ανακατασκευαστούν σταδιακά μέχρι το τέλος του χρόνου, στο πλαίσιο βελτίωσης των υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου.

Τελευταία άρθρα

Περιφέρεια Αττικής – Ιλισσός: Στην τελική ευθεία το αντιπλημμυρικό έργο σε Καλλιθέα – Μοσχάτο

Στην προχωρημένη φάση υλοποίησης εισέρχεται το κρίσιμο αντιπλημμυρικό έργο στον Ιλισσό, που αφορά τις περιοχές…

17 ώρες ago

Αγρίνιο: Τιμή στους 120 εκτελεσθέντες της Μεγάλης Παρασκευής 1944

Σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού τιμήθηκε στο Αγρίνιο η μνήμη των 120 πατριωτών που εκτελέστηκαν…

18 ώρες ago

Αγία Βαρβάρα: Πρότυπο πανελλαδικά το μοντέλο Πειραματικών Σχολείων

Σε κλίμα διαφάνειας και με τη συμμετοχή κορυφαίων θεσμικών και εκπαιδευτικών παραγόντων πραγματοποιήθηκε στην Αγία…

18 ώρες ago

Καλαμαριά: Μηνύσεις για παράνομη απόρριψη μπαζών στον Φοίνικα – Εντατικοί έλεγχοι και «μηδενική ανοχή»

Σε άμεσες νομικές ενέργειες προχώρησε ο Δήμος Καλαμαριάς κατά δύο ατόμων που εντοπίστηκαν να απορρίπτουν…

18 ώρες ago

Ελληνικό – Αργυρούπολη: Πρωτοπορία με esports αρένα και δυναμική είσοδο στη νέα ψηφιακή εποχή

Σαφές μήνυμα στήριξης στη νέα γενιά και στις σύγχρονες μορφές αθλητισμού και τεχνολογίας στέλνει ο…

18 ώρες ago

Σύγκρουση για τον τουρισμό στην Αθήνα: Αντιπαράθεση Κεφαλογιάννη – Δούκα

Σε δημόσια αντιπαράθεση εξελίσσεται η συζήτηση για τις επιπτώσεις του τουρισμού στην Αθήνα, με φόντο…

18 ώρες ago