Πα. Μαρ 29th, 2024

Ενίσχυση του τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά με ένα νέο απορριμματοφόρο

Ένα ακόμη απορριμματοφόρο παρέλαβε ο Δήμος Πειραιά, το οποίο ανακατασκευάστηκε πλήρως, στο πλαίσιο ανανέωσης και εκσυγχρονισμού των οχημάτων στον τομέα Καθαριότητας, ενισχύοντας τον νευραλγικό αυτόν τομέα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δήμος Πειραιά παρέλαβε πρόσφατα τρία νέα οχήματα, μια υδροφόρα, ένα γερανοφόρο όχημα και ένα ανοικτό φορτηγό. Επιπλέον δύο νέα απορριμματοφόρα παραλήφθηκαν τον περασμένο Μάιο ενώ ανακατασκευάστηκαν πλήρως δυο απορριμματοφόρα και μια υδροφόρα, με στόχο την καλύτερη και πιο λειτουργική απόδοσή τους.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε πως τα τελευταία 5 χρόνια η Δημοτική Αρχή καταβάλει προσπάθειες και πετυχαίνει παρά τις όποιες δυσκολίες, να είναι ο Πειραιάς τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές μια καθαρή πόλη, επισημαίνοντας πως πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. «Ο τομέας Καθαριότητας αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή, καθώς αφορά στη βελτίωση της καθημερινότητας των Πειραιωτών. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε στην ενίσχυση του τομέα Καθαριότητας με νέα απορριμματοφόρα, ενώ ανακατασκευάζουμε τα ήδη υπάρχοντα οχήματα, με στόχο να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες καθαριότητας», σημείωσε ο κ. Μώραλης.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Πειραιά σημείωσε: «Η μάχη για την καθαριότητα στον Πειραιά είναι δύσκολη, αλλά θα τα καταφέρουμε. Με σχέδιο, επιμονή και σκληρή δουλειά θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, προκειμένου να αλλάξουμε προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης μας».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε πως ο Δήμος Πειραιά παρέλαβε ένα ακόμα απορριμματοφόρο, το οποίο ανακατασκευάστηκε πλήρως και έχει ήδη βγει στην κυκλοφορία. Ο Αντιδήμαρχος επεσήμανε επίσης, ότι όλα τα παλαιά απορριμματοφόρα που υπάρχουν στον στόλο του Δήμου θα ανακατασκευαστούν σταδιακά μέχρι το τέλος του χρόνου, στο πλαίσιο βελτίωσης των υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου.