ΔΗΜΟΙ

Ενίσχυση του τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά με ένα νέο απορριμματοφόρο

Ένα ακόμη απορριμματοφόρο παρέλαβε ο Δήμος Πειραιά, το οποίο ανακατασκευάστηκε πλήρως, στο πλαίσιο ανανέωσης και εκσυγχρονισμού των οχημάτων στον τομέα Καθαριότητας, ενισχύοντας τον νευραλγικό αυτόν τομέα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δήμος Πειραιά παρέλαβε πρόσφατα τρία νέα οχήματα, μια υδροφόρα, ένα γερανοφόρο όχημα και ένα ανοικτό φορτηγό. Επιπλέον δύο νέα απορριμματοφόρα παραλήφθηκαν τον περασμένο Μάιο ενώ ανακατασκευάστηκαν πλήρως δυο απορριμματοφόρα και μια υδροφόρα, με στόχο την καλύτερη και πιο λειτουργική απόδοσή τους.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε πως τα τελευταία 5 χρόνια η Δημοτική Αρχή καταβάλει προσπάθειες και πετυχαίνει παρά τις όποιες δυσκολίες, να είναι ο Πειραιάς τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές μια καθαρή πόλη, επισημαίνοντας πως πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. «Ο τομέας Καθαριότητας αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή, καθώς αφορά στη βελτίωση της καθημερινότητας των Πειραιωτών. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε στην ενίσχυση του τομέα Καθαριότητας με νέα απορριμματοφόρα, ενώ ανακατασκευάζουμε τα ήδη υπάρχοντα οχήματα, με στόχο να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες καθαριότητας», σημείωσε ο κ. Μώραλης.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Πειραιά σημείωσε: «Η μάχη για την καθαριότητα στον Πειραιά είναι δύσκολη, αλλά θα τα καταφέρουμε. Με σχέδιο, επιμονή και σκληρή δουλειά θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, προκειμένου να αλλάξουμε προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης μας».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε πως ο Δήμος Πειραιά παρέλαβε ένα ακόμα απορριμματοφόρο, το οποίο ανακατασκευάστηκε πλήρως και έχει ήδη βγει στην κυκλοφορία. Ο Αντιδήμαρχος επεσήμανε επίσης, ότι όλα τα παλαιά απορριμματοφόρα που υπάρχουν στον στόλο του Δήμου θα ανακατασκευαστούν σταδιακά μέχρι το τέλος του χρόνου, στο πλαίσιο βελτίωσης των υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου.

Τελευταία άρθρα

Ενεργειακές παρεμβάσεις σε τέσσερα σχολέια των Αγ. Αναργύρων

Στην ενεργειακή αναβάθμιση τεσσάρων σχολικών κτιρίων προχωρά ο δήμος Αγίων Αναργύρων- Καματερού, στο πλαίσιο της…

17 ώρες ago

Απολογισμός των 2,5 ετών διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ

Στην Π.Ε. Ροδόπης συνεχίστηκε ο κύκλος των απολογιστικών παρουσιάσεων του Χριστόδουλου Τοψίδη στις πέντε Περιφερειακές…

17 ώρες ago

Το σχέδιό της για τη νέα ΚΑΠ κατέθεσε η Π. Πελοποννήσου

Το πλαίσιο «Πελοπόννησος 2035», θέτοντας μια καθαρή πολιτική προτεραιότητα η νέα ΚΑΠ δεν μπορεί να…

18 ώρες ago

Αύξηση πυρκαγιών και συλλήψεων για εμπρησμό

Για την ανησυχητική αύξηση της συχνότητας των πυρκαγιών στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, τον επιχειρησιακό…

18 ώρες ago

Συνεργασία Π. Φαλήρου και Ε.Ε.Σ. για την ασφάλεια στο νερό

Με δράσεις ενημέρωσης για την ασφάλεια στο νερό, Παλαιό Φάληρο και Ερυθρός Σταυρός, τίμησαν την…

19 ώρες ago

Ο Omar Faruk Tekbilek γέμισε μουσική ειρήνη το Ζάππειο

Iδανικά το 1ο Attica Roots Festival έκλεισε o διάσημος πρεσβευτής της παγκόσμιας ειρήνης, Faruk Tekbilek…

19 ώρες ago