Τε. Απρ 24th, 2024

Στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ Ανέστης Φίσκας

Κλιμάκιο της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, με επικεφαλής τον γραμματέα Ανέστη Φίσκα συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας της ΟΝΝΕΔ Νεκτάριο Κανακάρη και τον υπεύθυνο Α’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Οργάνωσης Κυριάκο Καζάκο, επισκέφθηκε το δημαρχείο Θεσσαλονίκης όπου συνάντησαν τον δήμαρχο της πόλης, με τον οποίο συζήτησαν ζητήματα που απασχολούν τους νέους της συμπρωτεύουσας.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Εφραίμ Κυριζίδη υποδέχθηκαν την αντιπροσωπεία της ΟΝΝΕΔ, και άκουσαν με ενδιαφέρον τις προτάσεις και τις δράσεις της ΟΝΝΕΔ, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για στενότερη συνεργασία Νεολαίας και δήμου.

Επίσης συζήτησαν τα προβλήματα καθημερινότητας που ταλανίζουν τον Δήμο Θεσσαλονίκης και στο πώς η ΟΝΝΕΔ μπορεί να σταθεί αρωγός στην επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Ο Ανέστης Φίσκας δήλωσε μετά την συνάντηση: «Σήμερα με κλιμάκιο της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ είχαμε την χαρά και την τιμή να επισκεφτούμε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Εφραίμ Κυριζίδη μας υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη».

«Είχαμε μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση όπου αναφέραμε τις προτάσεις και τις δράσεις της ΟΝΝΕΔ τις οποίες άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συμφωνήσαμε για στενή συνεργασία των δύο πλευρών. Επίσης αναφερθήκαμε στα προβλήματα καθημερινότητας που ταλανίζουν τον Δήμο Θεσσαλονίκης και στο πώς η ΟΝΝΕΔ μπορεί να σταθεί αρωγός στην επίλυση αυτών των προβλημάτων», κατέληξε.