Πα. Απρ 19th, 2024

Ο Γιάννης Μώραλης βράβευσε την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού για τις 112 συνεχόμενες νίκες της

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης βράβευσε την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού για τις 112 συνεχόμενες νίκες της, με τις οποίες κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ σε αγώνες πρωταθλήματος.

Το ρεκόρ επιτεύχθηκε μετά τη νίκη επί της ομάδας του Ο.Α. Χανίων χθες,στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι είναι μια σημαντική ημέρα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και για την οικογένεια του Ολυμπιακού, καθώς η γυναικεία ομάδα μπάσκετ κατέρριψε με 112 συνεχόμενες νίκες ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Ο κ. Μώραλης επεσήμανε ότι ήταν ιδιαίτερη τιμή να απονείμει το βραβείο και ως Δήμαρχος της πόλης, αλλά και ως Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Εξέφρασε επίσης, την επιθυμία του να υπάρχουν παρόμοια τμήματα και σε άλλες ομάδες, λέγοντας πως είναι σημαντικό να προοδεύουν και να κατακτούν πρωταθλήματα οι αθλήτριες, καθώς και να έχουν ανθρώπους δίπλα τους όπως τον Παναγιώτη Φασούλα και άλλους, οι οποίοι βοηθούν ώστε η ομάδα να έχει μια επιτυχημένη πορεία.

Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε στη διαχρονική στήριξη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας πως η συμβολή του είναι καθοριστική για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. κ. Μιχάλη Κουντούρη επισημαίνοντας τη μεγάλη προσφορά του σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, ενώ τόνισε πως και η στήριξη του κ. Γιώργου Λεριώτη στην ομάδα είναι σημαντική.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Πειραιά τόνισε:«Ο Ολυμπιακός είναι στρατηγικός σύμμαχος του Δήμου, είτε είναι ο Ερασιτέχνης είτε η ΠΑΕ είτε η ΚΑΕ. Έχουμε μία σταθερή και μόνιμη συνεργασία. Ο Ολυμπιακός προσφέρει στην πόλη μας και είναι ο καλύτερος πρεσβευτής του Πειραιά στο εξωτερικό».