Τρ. Απρ 23rd, 2024

Τίτλοι τέλους για τον Ιωακειμίδη από την ΠΕΔ Αττικής

Την παραίτηση του από μέλος του ΔΣ της ΠΕΔΑ ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Τρίτης ο δήμαρχος Νίκαιας -Ρέντη και πρώην πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, Γιώργος Ιωακειμίδης.

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης έχει εκφράσει πολλάκις τη δυσφορία του στο στενό του περιβάλλον για το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών για την ανάδειξη του νέου προεδρείου της ΠΕΔΑ, γεγονός που οδήγησε και  στην οριστική παραίτησή του από την Ένωση, επικαλούμενος αυξημένες αρμοδιότητες ως μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στην επιστολή παραίτησής του «η παραίτηση του οφείλεται στην εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της Κ.Ε.Δ.Ε. γεγονός που συνδυαζόμενο με τις ευθύνες διοίκησης του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, του στερεί το χρόνο να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως μέλους του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α και ειδικότερα ως επικεφαλής της παράταξης του, ”Νέα Αυτοδιοίκηση”».

«Παραμένω κοντά στην Π..Ε.Δ.Α και είμαι πρόθυμος να ανταποκριθώ σε ό,τι μου ζητηθεί» καταλήγει στην επιστολή του ο κ. Ιωακειμίδης, την θέση του οποίου στο ΔΣ καταλαμβάνει η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου.