Πα. Μαρ 29th, 2024

Ο Παγκόσμιας εμβέλειας κολυμβητής Laszlo Cseh θα συμμετέχει στο Τρόπαιο ΑΚΟΒΒ 2019

Για 3η συνεχή χρονιά ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Βάρης Βάρκιζας (ΑΚΟΒΒ) θα διοργανώσει, υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της ΚΟΕ, το Τρόπαιο για τις προ αγωνιστικές κατηγορίες, στο Κλειστό Κολυμβητήριο «Κύπρος» της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 09:30. Η διοργάνωση είναι στο επίσημο κολυμβητικό καλεντάρι 2019-20 της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) και θα φιλοξενηθούν περίπου 500 κολυμβητές – τριες μικρών ηλικιών 09-12 ετών από όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της ετήσιας διοργάνωσης «Τρόπαιο ΑΚΟΒΒ 2019», ο ΑΚΟΒΒ έχει την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσει και να βραβεύσει τον 6 φορές Ολυμπιονίκη, 12 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή και 33 φορές Πρωταθλητή Ευρώπης Laszlo Cseh. Οι αθλητές των συλλόγων και το κοινό θα έχουν ευκαιρία να τον συναντήσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τον θρύλο της παγκόσμιας κολύμβησης.

Η Πρόεδρος του ΑΚΟΒΒ κα Λυδία Αργυροπούλου και η διοίκηση καταβάλουν διαρκώς προσπάθειες, εκτός από το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης, να αντιμετωπίζουν το «Τρόπαιο ΑΚΟΒΒ 2019» σαν μία ευκαιρία γιορτής της Κολύμβησης και για τους λόγους αυτούς επιδιώκουν να φιλοξενούν Παγκόσμιας εμβέλειας αθλητές όπως των Laszlo Cseh ο οποίος έχει δεσμευτεί να δωρίζει για κάθε αθλητή που συμμετέχει 1 ευρώ στο Παράρτημα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ).