Πα. Μαρ 29th, 2024

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ν. Μουδανιών

Τη σύμβαση για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Ν. Μουδανιών σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος Ν. Προποντίδας με την 26/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  συνυπέγραψαν σήμερα ο Πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ Γ. Πασαλής και ο Πρόεδρος του Παναθλητικού Ομίλου Ν. Μουδανιών (ΠΟΜ) Φ. Χατζηιορδάνης, ως εκπρόσωποι της ΑΝΕΤΧΑ και του ΠΟΜ αντίστοιχα παρουσία του Δημάρχου Ν. Προποντίδας Μ. Καρρά.

Το γυμναστήριο, προϋπολογισμού 599.949,86€, θα κατασκευαστεί στο υπ’ αριθμ. 22 οικοδομικό τετράγωνο (περιοχή ΑΛΜΥΡΑ) και θα έχει δομημένη επιφάνεια συνολικού εμβαδού 993,05τ.μ. Θα αποτελείται από ένα ένα ενιαίο κτίριο που νοητά μπορεί να χωρισθεί σε τρεις ενότητες: τον αγωνιστικό χώρο, τον χώρο των αποδυτηρίων-wc και τον χώρο των βοηθητικών υπηρεσιών (αποθήκη, λεβητοστάσιο).

Πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες, τόσο των αθλητών του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών ( Π.Ο.Μ.), όσο και των υπόλοιπων αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της τοπικής κοινωνίας, καθώς θα έχει πολυδιάστατο χαρακτήρα. Προβλέπεται να  φιλοξενεί χρήσεις που θα έχουν τόσο αθλητικό (καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, γυμναστική κ.α.), όσο και πολιτιστικό ( εκδηλώσεις συλλόγων παραδοσιακών χορών, ομιλίες κ.α.) περιεχόμενο.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που ακόμη ένα σπουδαίο έργο για τον τόπο μας, θα αρχίσει σύντομα να κατασκευάζεται. Μία κοινή προσπάθεια έχει πάντα ένα θετικό αποτέλεσμα. Έτσι και σ’ αυτήν την περίπτωση, η καλή συνεργασία με την ΑΝΕΤΧΑ και τον ΠΟΜ, οδήγησαν στο να έρθει ένα νέο γυμναστήριο, το οποίο θα καλύψει πληρέστερα τις ανάγκες των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων. Ευχαριστώ από καρδιάς και συγχαίρω όσους βοήθησαν για τη θετική αυτή έκβαση”, ανέφερε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.