Πα. Μαρ 29th, 2024

e-ota.gr: Το νέο site για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Σε µια άκρως εκλογική χρονιά, η έµπειρη δηµοσιογραφική οµάδα των «Παραπολιτικών» με το kalpi19.gr, που τόσο αγαπήθηκε σε όλη την Ελλάδα, µετέφερε ειδήσεις, ρεπορτάζ και παρασκήνια από όλες τις περιοχές της χώρας, στην πορεία προς τις κάλπες. Η µετεξέλιξη του kalpi19.gr είναι γεγονός και ξεκινάει το «ταξίδι» της στο διαδίκτυο.

Η ίδια επιτυχηµένη δηµοσιογραφική οµάδα συνεχίζει ανανεωµένη, µε µεράκι και πολλή όρεξη στο νέο site e-ota.gr και έρχεται για να ταράξει τα «νερά» στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ειδήσεις και πλούσιο παρασκήνιο από τις 13 περιφέρειες και τους 332 δήµους της χώρας. Στο νέο site θα φιλοξενούνται συνεντεύξεις από τους εκπροσώπους των δύο βαθµών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και σχόλια από τους έµπειρους του χώρου.

Μέσα από το e-ota.gr θα ενηµερώνεστε πρώτοι για τις προσλήψεις και τις προκηρύξεις στους ΟΤΑ. Επικαιρότητα, συνεντεύξεις, παραδηµοτικά και σχόλια από στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όλα στο e-ota.gr.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Το νέο μας site εγκαινιάζει ένα νέο διαδραστικό πεδίο με τους αναγνώστες και την Τοπικη Αυτοδιοίκηση. 24 ώρες το 24ωρο η έµπειρη οµάδα µας θα δέχεται και θα δηµοσιεύει, µέσω ειδικής πλατφόρµας, τις καταγγελίες και τα παράπονα των πολιτών για δήμους και περιφέρειες. Δίνουμε «φωνή» στους πολίτες, να αποτυπώσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας που οι δήμοι και οι περιφέρειες αγνοούν ή τους oλιγωρούν.

Δημοσιεύστε και εσείς το παράπονο, την παρατήρησή σας ή την καταγγελία σας ανεβάζοντας φωτογραφίες από την περιοχή σας, εμείς θα το διαβάσουμε και θα το δημοσιεύσουμε.

E-mail επικοινωνίας: [email protected]