Πέντε στελέχη της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα-Νίκος Ταχιάος» επιλέγουν τον δρόμο της ανεξαρτητοποίησης. Πρόκειται για τους Σωκράτη Δημητριάδη, Νίκο Ζεϊμπέκη, Ιωάννα Κοσμοπούλου, Μιχάλη Κούπκα και Δήμητρα Ακριτίδου.
Οι πέντε σύμβουλοι, οι οποίοι αναμένεται να αποστείλουν επιστολή ανεξαρτητοποίησης, διαφωνούν με τις ενέργειες του επικεφαλής τους Νίκο Ταχιάο στο θέμα των συνεργασιών για τη νέα διοίκηση του δήμου. Χρεώνουν μάλιστα στον κ. Ταχιάο ολιγωρία καθώς όπως αναφέρουν θα μπορούσαν να έχουν δρομολογηθεί νωρίτερα κάποιες εξελίξεις σε επίπεδο παρατάξεων για την επόμενη μέρα στον δήμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής τους στο νέο σχήμα διοίκησης, μετά από πρόταση του νέου δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα.
Από την πλευρά του πάντως ο κ. Ταχιάος είχε έντονα ενοχληθεί όταν άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες, ότι ο κ. Ζέρβας έχει έρθει σε συμφωνία με στελέχη της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα-Νίκος Ταχιάος»για να συμμετάσχουν στο νέο σχήμα διοίκησης. Ο κ. Ταχιάος ξεκαθάριζε ότι η όποια συνεργασία πρέπει να βασίζεται σε μια προγραμματική συμφωνία.
Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα, ήταν προγραμματισμένη σύσκεψη του κ. Ταχιάου με τους δημοτικούς του συμβούλους, η οποία όμως αναβλήθηκε.
Είναι η πρώτη φορά που θα γίνουν τόσες πολλές παιδικές χαρές στον Δήμο Πύργου.
Στόχος είναι η ενημέρωση σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας, ανάδειξης της σημασίας της…
Αυτοψία Ταχιάου στους πέντε σταθμούς της επέκτασης.
Χρίστος Δήμας: «Προχωρούν τα έργα σε όλο το μήκος του ΒΟΑΚ».
1,86 εκατ. ευρώ για να εξασφαλιστεί η ασφαλής και οριστική επαναλειτουργία του ιστορικού σιδηρόδρομου.
Για σεβασμό στους θεσμού μίλησε στην πρώτη του δήλωση μετά την απόφαση για την προφυλάκισή…