Πα. Απρ 19th, 2024

Ανεξαρτητοποιούνται και κοιτούν προς Ζέρβα πέντε δημοτικοί σύμβουλοι του Ταχιάου

 

Πέντε στελέχη της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα-Νίκος Ταχιάος» επιλέγουν τον δρόμο της ανεξαρτητοποίησης. Πρόκειται για τους Σωκράτη Δημητριάδη, Νίκο Ζεϊμπέκη, Ιωάννα Κοσμοπούλου, Μιχάλη Κούπκα και Δήμητρα Ακριτίδου.

Οι πέντε σύμβουλοι, οι οποίοι αναμένεται να αποστείλουν επιστολή ανεξαρτητοποίησης, διαφωνούν με τις ενέργειες του επικεφαλής τους Νίκο Ταχιάο στο θέμα των συνεργασιών για τη νέα διοίκηση του δήμου. Χρεώνουν μάλιστα στον κ. Ταχιάο ολιγωρία καθώς όπως αναφέρουν θα μπορούσαν να έχουν δρομολογηθεί νωρίτερα κάποιες εξελίξεις σε επίπεδο παρατάξεων για την επόμενη μέρα στον δήμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής τους στο νέο σχήμα διοίκησης, μετά από πρόταση του νέου δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Από την πλευρά του πάντως ο κ. Ταχιάος είχε έντονα ενοχληθεί όταν άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες, ότι ο κ. Ζέρβας έχει έρθει σε συμφωνία με στελέχη της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα-Νίκος Ταχιάος»για να συμμετάσχουν στο νέο σχήμα διοίκησης.  Ο κ. Ταχιάος ξεκαθάριζε ότι η όποια συνεργασία πρέπει να βασίζεται σε μια προγραμματική συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα, ήταν προγραμματισμένη σύσκεψη του κ. Ταχιάου με τους δημοτικούς του συμβούλους, η οποία όμως αναβλήθηκε.