156 αθλητές στο AQUARUN στο Βύρωνα

Από την παρουσία πλήθους κόσμου, αλλά και την συμμετοχή 156 αθλητών χαρακτηρίστηκε η ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση, AQUARUN που πραγματοποιήθηκε στο Βύρωνα.
Συγκεκριμένα, το AQUARUN DAY VIRONAS, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Βύρωνα «Χρήστος Ταμπαξής» και στον παρακείμενο στίβο, προσφέροντας μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία με επίκεντρο τη συνεργασία και τη χαρά της συμμετοχής.
Η δράση, με δωρεάν συμμετοχή για όλους, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του προγράμματος «Αγκαλιά στις γειτονιές μας». Συνολικά καταγράφηκαν 360 εγγραφές, ενώ 156 άτομα συμμετείχαν στις δραστηριότητες της ημέρας.
Στη διοργάνωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους συμμετέχοντες, καθώς και στελέχη της δημοτικής Αρχής.






