Ο Αρτέμης Τριαντάφυλλος νέος δήμαρχος Αντιπάρου

Τα καθήκοντά του, ως δήμαρχος της Αντιπάρου, μετά τον θάνατο του Αναστάσιου Φαρούπου, αναλαμβάνει, με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του νησιού, ο Αρτέμης Τριαντάφυλλος.
Η επιλογή του Αρτέμη Τριαντάφυλλου για τη θέση του νέου Δημάρχου έγινε μέσα από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου κατά την σχετική διαδικασία συγκέντρωσε το σύνολο των ψήφων του σώματος.
Να σημειωθεί ότι ο Αναστάσιος Φουρούπος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, είχε εκλεγεί σε τρεις συνεχόμενες δημοτικές αναμετρήσεις, το 2014, το 2019 και το 2023.
Ο νέος δήμαρχος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αντίπαρο και έχει ενεργή παρουσία στα κοινά από το 2014.
Πριν από την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου είχε αναλάβει καθήκοντα Αντιδημάρχου με αρμοδιότητες που αφορούσαν, μεταξύ άλλων, διοικητικά ζητήματα, τον προγραμματισμό και την τοπική ανάπτυξη.
- Νίκος Χαρδαλιάς: «Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος εκπέμπει φως σε όλο τον πλανήτη» – Στόχος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2030 με επενδύσεις 15 εκατ. ευρώ
- ΚΕΔΕ – Νέα απάντηση Κυρίζογλου σε Δούκα: «Ο θεσμικός του κατήφορος δεν έχει τέλος – Ως εδώ»
- Γιώργος Παπαναστασίου για ΚΕΔΕ – «Η οικονομική αυτοτέλεια των Δήμων είναι το πραγματικό διακύβευμα»






