ΔΗΜΟΙ

Aναστολή λειτουργίας του Κολυμβητηρίου στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο Μελισσίων

Η πισίνα του κολυμβητηρίου στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο Μελισσίων (ΔΑΚ) τίθεται προσωρινά εκτός λειτουργίας, έπειτα από κακόβουλη ενέργεια αγνώστων στις εγκαταστάσεις.

Για την πλήρη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των αθλουμένων, θα πραγματοποιηθεί υπερχλωρίωση της πισίνας επί 24 ώρες. Στη συνέχεια θα ληφθεί δείγμα νερού, το οποίο θα εξεταστεί από την αρμόδια υγειονομική υπηρεσία.

Η επαναλειτουργία της πισίνας προγραμματίζεται για τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και τα αποτελέσματα των ελέγχων θα επιβεβαιώνουν την ασφαλή χρήση της.

Η ακριβής ώρα έναρξης λειτουργίας θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση του Δήμου.

Η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, δήλωσε: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την κακόβουλη ενέργεια που έθεσε προσωρινά εκτός λειτουργίας μια σημαντική αθλητική εγκατάσταση του Δήμου μας. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των παιδιών, των αθλητών και όλων των πολιτών που χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο. Οι αρμόδιες υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν άμεσα και εφαρμόζουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα, ώστε η πισίνα να επαναλειτουργήσει με απόλυτη ασφάλεια. Τέτοιες πράξεις στρέφονται κατά του συνόλου της τοπικής κοινωνίας και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές».

Τελευταία άρθρα

Γιάννης Κωνσταντάτος: Μήνυμα ισχύος και ενότητας στον ετήσιο απολογισμό με εκατοντάδες δημότες

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος απολογισμός έργου της δημοτικής αρχής Ελληνικού – Αργυρούπολης,…

2 ώρες ago

Καλαμάτα: Άνω κάτω η πόλη από την επιστολή θανάτου στην Διευθύντρια της Πολεοδομίας

Ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, καταδίκασε το γεγονός όπως και σύσσωμη η κοινωνία της Καλαμάτας.

8 ώρες ago

Ενισχύονται τα μουσικά σύνολα της Θεσσαλονίκης

Επτά νέοι μουσικοί ενισχύουν τη Φιλαρμονική και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

8 ώρες ago

Σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο Γαλαξίδι

Η τοποθέτηση έγινε σε συνεργασία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και της Δ.Ε.Η. Α.Ε.

8 ώρες ago

Καταγγελία του δημάρχου Αλίμου για τη μεταφορά αδειοδότησης & ελέγχου παραλιακών καταστημάτων στο Υπ. Τουρισμού

Ο Ανδρέας Κονδύλης καταγγέλει τη νομοθετική ρύθμιση που αφαιρεί από τους δήμους την αρμοδιότητα για…

8 ώρες ago

Πολύγυρος: Νέα σελίδα στη διαχείριση των λυμάτων στην Ορμύλια

Μελέτη για την επέκταση και αναβάθμιση της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων.

9 ώρες ago