Αίσθηση έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες εικόνες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από το μικρό νησί του Αγίου Ευστρατίου. Εικόνες που δείχνουν πόσο η Δημοτική Αρχή ενδιαφέρεται για την ποιότητα ζωής δημοτών και επισκεπτών.
Σε ένα νησί με 200 κατοίκους και μόλις 20 παιδιά, η παιδική χαρά είναι σαν καινούργια, πανέμορφη και καλοσυντηρημένη, οι παραλίες πεντακάθαρες και με σύστημα για την είσοδο των ατόμων με αναπηρία στη θάλασσα, τα γήπεδα μπάσκετ και μπίτς βόλει προσεγμένα.
Όλα θυμίζουν πώς θα έπρεπε να είναι οι υποδομές σε όλους τους δήμους της χώρας.
Συγχαρητήρια στον δήμαρχο, Κωνσταντίνο Σινάνη, και σε όλους τους κατοίκους για την προσπάθεια να κρατήσουν το μικρό νησί του Αιγαίου στην κορυφή της φιλοξενίας και της προσφοράς στον συνάνθρωπο.
43.580.000 ευρώ για την υπογειοποίηση δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας στον Δήμο Κηφισιάς.
Μετά τη χθεσινή υπογραφή, έρχεται η διαγωνιστική διαδικασία, με στόχο το επόμενο καλοκαίρι να ξεκινήσουν…
Σε μία ακόμα σημαντική παρέμβαση προχώρησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Θερμαϊκού,…
Δεύτερη φάση ανάπλασης και για την πλατεία Σαπφούς.
Η e-trikala Αε αναλαμβάνει την υλοποίηση του σχεδίου ως Οργανισμός Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού των…
Από τον τόπο όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην πόλη που θα βρεθεί στο επίκεντρο…