ΔΗΜΟΙ

Νέα ανεξαρτητοποίηση εντείνει την κρίση στη δημοτική αρχή Παλλήνης

Νέο κεφάλαιο στην εσωτερική κρίση που εξελίσσεται στη δημοτική αρχή Παλλήνης άνοιξε η ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου και πρώην άμισθου αντιδημάρχου Καθημερινότητας και Καθαριότητας, Νίκου Κούτρα, ο οποίος με δημόσια επιστολή εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του δημάρχου Χρήστου Αηδόνη και του τρόπου λειτουργίας της διοίκησης.

Ο κ. Κούτρας υποστηρίζει ότι η απόφασή του αποτελεί αποτέλεσμα μιας μακράς περιόδου προβληματισμού, που ξεκίνησε μετά την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου πριν από δεκαέξι μήνες. Στην επιστολή του κάνει λόγο για εγκατάλειψη των προεκλογικών δεσμεύσεων, αδιαφάνεια, συγκέντρωση της εξουσίας σε έναν στενό κύκλο συνεργατών και έλλειψη συλλογικής λειτουργίας της δημοτικής αρχής.

Η ανεξαρτητοποίηση του Νίκου Κούτρα έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά αποχωρήσεων που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα, εντείνοντας το κλίμα εσωστρέφειας στον Δήμο Παλλήνης. Ακολούθησαν η παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση της πρώην αντιδημάρχου Καθαριότητας Βίκυς Κακαμπούκη, η οποία επίσης άσκησε έντονη κριτική στον τρόπο διοίκησης και στη λειτουργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας, καθώς και η παραίτηση της αντιδημάρχου Παιδείας Ασπασίας Τζιτζικάκη. Νωρίτερα είχε αποχωρήσει και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του δημάρχου, Γιώργος Σηφομιχελάκης.

Τελευταία άρθρα

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεπαγώνει την αποπεράτωση του «Νόμπελ» στο Χαλάνδρι – Η συμβολή της Κρίστης Αγαπητού στην αγορά του ακινήτου

Μια ακόμα χρονίζουσα εκκρεμότητα στην Αττική μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης με τις ενέργειες του Περιφερειάρχη…

11 ώρες ago

Καλαμάτα: Ενισχύθηκε & ανανεώθηκε ο δημοτικός στόλος

Μέσω leasing αποκτήθηκαν συνολικά 15 νέα οχήματα και μηχανήματα.

12 ώρες ago

Σουφλί: Συνάντηση του δημάρχου με βραβευμένους μαθητές της πόλης

Μαθητές του ΓΕΛ Σουφλίου απέσπασαν το 1ο Βραβείο στον διαγωνισμό «Σχεδιάζω και οραματίζομαι την κινητικότητα…

12 ώρες ago

Τήνος: Επεκτείνεται το μηνιαίο επίδομα σε εκπαιδευτικούς και δημοτικούς υπαλλήλους

Π. Κροντηράς: "Ο Δήμος Τήνου συνεχίζει με σχέδιο, συνέπεια και πράξεις να επενδύει στον άνθρωπο…

13 ώρες ago

170.000 ευρώ στον Δήμο Αρταίων από το Υπουργείο Εσωτερικών

Σημαντική οικονομική «ανάσα» καθώς επιτρέπει την κάλυψη συγκεκριμένων οικονομικών υποχρεώσεων.

13 ώρες ago

Επίσκεψη Παπασταύρου στα Μέγαρα

Επέβλεψε εργασίες για την ταχεία σταθεροποίηση των καμένων εδαφών, τη συγκράτηση του εδαφικού και φερτού…

13 ώρες ago