Αυτοψία στα δυο αναψυκτήρια των Ενετικών Τειχών, πάνω από την Πύλη Ιησού και την Πύλη Παντοκράτορα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Αλέξης Καλοκαιρινός, με τον Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ, Κώστα Βαρβεράκη, την Αντιπρόεδρο, Μάρα Παναγιωτάκη, την Πρόεδρο της 1ης Δημοτικής Κοινότητας, Θεοδοσία Αγγελιδάκη, και τα στελέχη της ΔΕΠΑΝΑΛ, Ειρήνη Κανατέλια και Μάνο Αντωνάκη.
Ο Αλέξης Καλοκαιρινός είδε από κοντά όλες τις προετοιμασίες που έχουν γίνει από τη Δημοτική Επιχείρηση, η οποία και θα έχει την ευθύνη λειτουργίας, και διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν το άνοιγμα των αναψυκτηρίων που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Πύλη Ιησού (πάνω από την Καινούργια Πόρτα) και το Σάββατο 4/7 στην Πύλη Παντοκράτορα (πάνω από την Χανιόπορτα).
Η ώρα έναρξης λειτουργίας και για τα δυο αναψυκτήρια είναι 16:30, με εκπλήξεις να περιμένουν τους επισκέπτες και τους περιπατητές των Ενετικών Τειχών στις 20:00, την ώρα του ηλιοβασιλέματος.
Το Λουτράκι γίνεται η Host City της νέας διεθνούς διοργάνωσης της FIBA.
Έκτακτο δρομολόγιο τρένου για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
Ο Δήμος Φολεγάνδρου προχώρησε σήμερα σε καθαρισμό των παραλιών Σερφιώτικο και Βορεινά, με στόχο να…
Στο γραφείο του Εισαγγελέα και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης βρίσκεται η έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας,…
Μετά την περσινή πιλοτική εφαρμογή, με 9 ανοιχτά σχολικά συγκροτήματα, φέτος αυξήθηκε ο αριθμός τους…
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας και καθολικής αντίδρασης στο νέο χωροταξικό των ΑΠΕ