Το Δημοτικό Κολυμβητήριο ΔΑΚ Κολινδρού, «Ευάγγελος Πολύζος», ανοίγει για το κοινό την Τετάρτη 24 Ιουνίου και θα λειτουργήσει με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την ποιοτική εξυπηρέτηση των λουόμενων, στελεχωμένο με τέσσερις Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και τρεις Ναυαγοσώστες, διασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο εποπτείας και παροχής υπηρεσιών.
Πρόγραμμα λειτουργίας για το κοινό
• Τετάρτη 24 Ιουνίου: Έναρξη λειτουργίας 13:00
• Πέμπτη 25 Ιουνίου: Έναρξη λειτουργίας 13:00
• Παρασκευή 26 Ιουνίου: Έναρξη λειτουργίας 13:00
• Σάββατο 27 Ιουνίου: Έναρξη λειτουργίας 12:00
• Κυριακή 28 Ιουνίου: Έναρξη λειτουργίας 12:00
Από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου ξεκινούν τα πρωινά και απογευματινά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης. Το αναλυτικό πρόγραμμα των τμημάτων, καθώς και οι ώρες λειτουργίας για το κοινό, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών προς όλους τους δημότες. Για τον λόγο αυτό θα δοθεί περισσότερος χρόνος χρήσης της πισίνας στο κοινό, ενώ τα τμήματα εκμάθησης θα διαμορφωθούν, όπου είναι εφικτό, με μικρότερο αριθμό παιδιών, ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερη εκπαίδευση, μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο ουσιαστική επαφή των εκπαιδευτών με τους αθλούμενους.
Παράλληλα, για τους μικρούς φίλους έχουν σχεδιαστεί ειδικά προγράμματα πρώτης επαφής με το νερό, όπου παιδιά και γονείς μοιράζονται μαζί μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού, εξοικείωσης και εκμάθησης, πάντα με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών και με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκόλυνση σχετικά με τη συμμετοχή στα προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6985714207.
Ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού, Χρήστος Κομπατσιάρης, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά παραδίδουμε και φέτος στους δημότες μας το Δημοτικό Κολυμβητήριο, έναν χώρο άθλησης, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους. Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να επενδύουμε στον αθλητισμό και στις σύγχρονες αθλητικές υποδομές, με στόχο να προσφέρουμε ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες μας. Έχουμε φροντίσει ιδιαίτερα τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα.
Παράλληλα, έχουμε ενισχύσει σημαντικά τα μέτρα ασφαλείας και εργαζόμαστε διαρκώς ώστε να ανεβάζουμε ακόμη περισσότερο τα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας τόσο στη λειτουργία του κολυμβητηρίου όσο και στην παρεχόμενη εκπαίδευση. Φέτος δίνουμε περισσότερο χρόνο χρήσης της πισίνας στο κοινό, ενώ δημιουργούμε, στο μέτρο του δυνατού, μικρότερα τμήματα εκμάθησης για τα παιδιά και τους μικρούς μας φίλους, ώστε να προσφέρουμε καλύτερη εκπαίδευση, μεγαλύτερη προσοχή σε κάθε παιδί και ακόμη υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας. Θέλουμε το Δημοτικό Κολυμβητήριο να αποτελεί έναν σύγχρονο, ασφαλή και φιλόξενο χώρο άθλησης για όλους. Εύχομαι σε όλες και όλους μια όμορφη, δημιουργική και ασφαλή κολυμβητική χρονιά».
Ξεχωρίζει η πλήρης ανάπλαση του Προκοπίου, από το προσκύνημα του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου έως…
Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί τα εγκαίνια του νέου Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Καβάλας, στο…
Επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο Μεσολόγγι με επίκεντρο τις αναπτυξιακές προοπτικές του…
Παρουσιάστηκε το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας 2026-2030 στο Δημοτικό Συμβούλιο Λοκρών.
Ο Δήμος Ιωαννιτών επενδύει σε υποδομές που προάγουν την κοινωνική ένταξη, την προσβασιμότητα και την…
Συμβάσεις, συνολικού προϋπολογισμού, που ξεπερνά τα 2,8 εκατομμύρια ευρώ, για έργα υποδομής και προστασίας της…