Με εντονότερο τον κοινωνικό του χαρακτήρα επιστρέφει και φέτος στη Γλυφάδα το Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament, που αποτελέι ένα από τα κορυφαία μπασκετικά γεγονότα του καλοκαιριού, με την συμμετοχή αστέρων του αθλήματος.

Συγκεκριμένα, μετα την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση, στη Μύκονο, η το τουρνουά επιστρέφει στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ «Μάκης Λιούγκας», το διήμερο 18 & 19 Ιουνίου.

Με επίσημους καλεσμένους και πρωταγωνιστές, τα αδέλφια Αντετοκούνμπο και μεγάλα ονόματα του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ να τους πλαισιώνουν, οι θεατές θα απολαύσουν ένα μοναδικό αθλητικό θέμα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτες, οι επαγγελματίες αθλητές θα διαγωνιστούν σε σκληρές μονομαχίες 2 εναντίον 2, διεκδικώντας χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 30.000 Ευρώ.

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament και φέτος στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης.

Μέσα από τη φιλανθρωπική δράση «Cancer Beater», οι ambassadors και οι stars του Ευρωπαϊκού μπάσκετ θα αφήσουν για λίγο τις τακτικές και θα αναμετρηθούν σε έναν συναρπαστικό διαγωνισμό τριπόντων.

Σκοπός αυτής της ξεχωριστής ενέργειας είναι η συγκέντρωση ενός σημαντικού χρηματικού ποσού, το οποίο θα προσφερθεί εξ ολοκλήρου στο Σύλλογο «Φλόγα», στηρίζοντας έμπρακτα τα παιδιά που δίνουν τη δική τους καθημερινή μάχη ενάντια στον καρκίνο!

Παράλληλα, η μεγάλη έκπληξη της φετινής χρονιάς αφορά στους λάτρεις του μπάσκετ που δεν αγωνίζονται σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για μία ολόκληρη ημέρα, το παρκέ θα ανήκει στους ερασιτέχνες παίκτες που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την απόλυτη μπασκετική εμπειρία και να αναμετρηθούν για χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 5.000 Ευρώ, καθώς και για πολλά πλούσια δώρα…

Η είσοδος για το κοινό και για τις δύο μέρεςθα είναι δωρεάν, ενώ όσοι θα βρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Γλυφάδας θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την ειδικά διαμορφωμένη Fan Zone της Stoiximan, να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες, να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα και να ζήσουν αξέχαστες στιγμές γεμάτες μπάσκετ, μουσική και εκπλήξεις.