ΔΗΜΟΙ

Ελληνικό: Eνημερωτική συνάντηση για τους κατοίκους πριν την έναρξη κατασκευής του Ellinikon Mall

Πραγματοποιήθηκε, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού, η ενημερωτική συνάντηση για τους κατοίκους του Άνω Ελληνικού, ενόψει της έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του The Ellinikon Mall.

Ανοίγοντας τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, υπογράμμισε τη σημασία της έγκαιρης και ουσιαστικής ενημέρωσης των κατοίκων για τα έργα που υλοποιούνται στην περιοχή, καθώς και της διατήρησης ενός ανοιχτού διαλόγου καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Στη συνέχεια, εκπρόσωποι της LAMDA Development παρουσίασαν αναλυτικά το έργο, καθώς και τα μέτρα που θα ληφθούν με στόχο τον περιορισμό της όχλησης για τη γειτονιά που συνορεύει με το εργοτάξιο.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι ενημερώθηκαν για:
– Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και τα βασικά χαρακτηριστικά του έργου.

– Τις προβλεπόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την πρόσβαση των οχημάτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.

– Τα μέτρα παρακολούθησης και περιορισμού περιβαλλοντικών παραμέτρων, όπως ο θόρυβος, η σκόνη και η λάσπη, μεταξύ των οποίων η τοποθέτηση ηχοπετασμάτων, η συστηματική διαβροχή του εδάφους και η εγκατάσταση συστήματος πλυσίματος τροχών στις εξόδους του εργοταξίου.

– Τη λειτουργία σταθμών συνεχούς παρακολούθησης θορύβου, σκόνης και δονήσεων εντός του εργοταξίου, ώστε να εξασφαλίζεται η συμμόρφωση αλλά και να εφαρμόζονται άμεσα και στοχευμένα μέτρα όπου και όταν απαιτείται. Παράλληλα, τους επόμενους μήνες οι κάτοικοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις σχετικές μετρήσεις μέσω ειδικής ενότητας που θα δημιουργηθεί στο theellinikon.gr.

– Τη δέσμευση της LAMDA Development για συνεχή ενημέρωση των κατοίκων σχετικά με την πρόοδο των εργασιών, καθώς και για τη διατήρηση ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας στο theellinikon.gr.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, δίνοντας στους κατοίκους τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν διευκρινίσεις σχετικά με τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Τελευταία άρθρα

Πάνω από 65.000 στρέμματα έγιναν στάχτη σε Βοιωτία & Αττική

Δορυφορικός χάρτης αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής.

12 ώρες ago

4ο Φεστιβάλ Σφουγγαρά στη Κάλυμνο: Κατάδυση στην ψυχή του νησιού

Φόρος τιμής στους σφουγγαράδες που κατέβαιναν στα σκοτεινά βάθη, μετατρέποντας τον φόβο σε δύναμη και…

12 ώρες ago

Παρέμβαση δημάρχου Τυρνάβου για στήριξη των πληγέντων παραγωγών

Ζητά την άμεση ενεργοποίηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών για την καταγραφή και αποζημίωση των ζημιών…

13 ώρες ago

Δήμος Αγ. Δημητρίου: Συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των πυρόπληκτων

"Η αλληλεγγύη είναι η ισχυρότερη δύναμή μας και το αποδεικνύουμε στην πράξη".

13 ώρες ago

Άγ. Νικόλαος: Απόφαση για έκδοση οικοδομικών αδειών σε περιοχές εκτός σχεδίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο έκανε δεκτή την εισήγηση του Δημάρχου για τη συνέχιση της έκδοσης οικοδομικών…

13 ώρες ago

Ξεκίνησε η 35η Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου

Μέχρι και τις 23 το μήνα θα είναι ανοιχτή η 35η Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου, που…

13 ώρες ago