Με χρώματα και μουσική στο κέντρο της πόλης θα γεμίσει το βράδυ της Παρασκευής, 19 Ιουνίου ο Άγιος Δημήτριος, λόγω της «Λευκής Νύχτας» που διοργανώνει ο δήμος.
Με στόχο την ενίσχυση των τοπικών εμπορικών επιχειρήσεων και τη διάθεση προϊόντων σε πιο προσιτές τιμές, για πρώτη φορά, ο Δήμος διοργανώνει τη δική του «Λευκή Νύχτα», προσκαλώντας κατοίκους και επισκέπτες να γίνουν μέρος της γιορτής.
Σύμφωνα και με τους εκπροσώπους της δημοτικής Αρχής, στόχος της διοργάνωσης είναι η έμπρακτη στήριξη της τοπικής αγοράς, η οποία θα υποδεχτεί το κοινό με προσφορές, δώρα και εκπλήξεις, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την τόνωση της εμπορικής κίνησης της πόλης.
Προκειμένου οι όλοι να είναι έτοιμοι να συμμετέχουν , ήδη έχει γίνει ενημερωτική συνάντηση με τους καταστηματάρχες, ενώ η διοίκηση του δήμου καλεί στο σύνολο των ενδιαφερομένων να καταθέσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους προκειμένου να ενσωματωθούν στο πρόγραμμα της 19ης Ιουνίου.
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προτείνει εναλλακτικές λύσεις για τη μετακίνηση κατοίκων και επισκεπτών της Χίου όσο…
Μέχρι το τέλος του 2026 προβλέπεται η δημιουργία δύο ακόμη χώρων στάθμευσης, συνολικής χωρητικότητας 80–85…
Συνάντηση Δημάρχων της Εύβοιας με τη Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας.
Αυτή τη στιγμή υλοποιείται εξειδικευμένη γεωλογική και γεωτεχνική έρευνα υψηλών προδιαγραφών.
Αυτοψία Μαμαλάκη στο ρέμα της Πικροδάφνης.