Τα πυροσβεστικά οχήματα αναπτύχθηκαν σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Καλαμάτας, προκειμένου να επέμβουν άμεσα σε περίπτωση πυρκαγιάς πριν λάβει διαστάσεις. Τα πυροσβεστικά οχήματα παρέλαβαν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων.
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, σε δηλώσεις του πριν την αναχώρησή τους, επεσήμανε την ανάγκη όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς με την πολιτική προστασία να βρίσκονται σε επιφυλακή και άμεση επαφή προκειμένου οργανωμένα να αντιμετωπίζεται κάθε περιστατικό, μικρό ή μεγαλύτερο.
Ο κ. Βασιλόπουλος, υπογράμμισε την άριστη συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, εστίασε στο ρόλο των εθελοντικών ομάδων και των εθελοντών και τόνισε ότι ο Δήμος Καλαμάτας, όπως κάθε χρόνο, πέραν των πυροσβεστικών οχημάτων που διαθέτει, θα προχωρήσει και σε πρόσληψη εργατών πυροπροστασίας για τη θερινή περίοδο.
Δορυφορικός χάρτης αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής.
Φόρος τιμής στους σφουγγαράδες που κατέβαιναν στα σκοτεινά βάθη, μετατρέποντας τον φόβο σε δύναμη και…
Ζητά την άμεση ενεργοποίηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών για την καταγραφή και αποζημίωση των ζημιών…
"Η αλληλεγγύη είναι η ισχυρότερη δύναμή μας και το αποδεικνύουμε στην πράξη".
Το Δημοτικό Συμβούλιο έκανε δεκτή την εισήγηση του Δημάρχου για τη συνέχιση της έκδοσης οικοδομικών…
Μέχρι και τις 23 το μήνα θα είναι ανοιχτή η 35η Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου, που…