ΔΗΜΟΙ

Στην Τήνο ο Πρέσβης του Μαρόκου

Με τον Πρέσβη του Βασιλείου του Μαρόκου, Μohammed Sbihi, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Τήνου, Παναγιώτης Κροντηράς, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης γνωριμίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην οικονομία, τον τουρισμό, καθώς και στις προοπτικές ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Μαρόκου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών σε τοπικό επίπεδο, ενώ κατατέθηκαν και πρώτες σκέψεις για μελλοντικές πολιτιστικές πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη διμερή συνεργασία.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, η γραμματέας της πρεσβείας, Χάιντι Νικολάου, καθώς και στελέχη της διοίκησης του Δήμου Τήνου.

Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και εντάσσεται στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης των σχέσεων φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών. Ο Δήμαρχος Τήνου εξέφρασε την πρόθεσή του για περαιτέρω επικοινωνία και διερεύνηση κοινών δράσεων στο μέλλον.

Τελευταία άρθρα

Στη Next Step Media Group το Sportdog.gr – Η επίσημη ανακοίνωση

Η Next Step Media Group ανακοινώνει την απόκτηση, μέσω της εταιρείας του Ομίλου «NEXT STEP…

8 ώρες ago

Ο Δήμος Χαλανδρίου απαντά στην ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη μη ανανέωση των συμβάσεων 7 νηπιαγωγών

Σχετικά με το τεράστιο θέμα που έχει προκύψει στον Δήμο Χαλανδρίου για την μη ανανέωση…

11 ώρες ago

Καλαμαριά: Ο Δήμος ζητά την επαναφορά της γραμμής “6” του ΟΑΣΘ

Αντιδράσεις πολιτών και δυσκολίες στις καθημερινές τους μετακινήσεις με το νέο καθεστώς.

12 ώρες ago

Σημαντικα έργα και παρεμβάσεις στον Δήμο Κορινθίων

Συγκεκριμένες αποφάσεις ελήφθησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο για έναν Δήμο πιο λειτουργικό, προσβάσιμο και δίπλα στους…

12 ώρες ago

Επανομή: Αναβαθμίζεται το παλιό Αστυνομικό Τμήμα

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία του παλιού Αστυνομικού Τμήματος Επανομής.

12 ώρες ago

Ξεκίνησε η ανάπλαση της Δεκελείας στη Νέα Χαλκηδόνα

Η ανάπλαση αφορά την ασφάλεια, την προσβασιμότητα, το πράσινο και τη λειτουργικότητα του δημόσιου χώρου.

12 ώρες ago