Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο, και τον ανάδοχο, η σύμβαση για το έργο εκσυγχρονισμού του Παιδικού Σταθμού Ερεσού, με συνολικό προϋπολογισμό 508.758 ευρώ, που θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες και θα ενισχύει τα απομακρυσμένα χωριά του Δήμου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος είχε υποβάλει από τις αρχές του 2025 το τεχνικό δελτίο στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο 2021-2027» και το καλοκαίρι του ιδίου έτους, εξασφαλίστηκε η ένταξη του έργου από την Περιφέρεια.
«Συνεχίζουμε τη σημαντική και συστηματική προσπάθειά μας να ενισχύσουμε ουσιαστικά τις εκπαιδευτικές υποδομές και τη στήριξη της προσχολικής αγωγής, ειδικά στις απομακρυσμένες τοπικές κοινότητες του Δήμου μας. Σύντομα η Ερεσός θα έχει έναν σύγχρονο παιδικό σταθμό για τα παιδιά μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος.
Εργασίες ασφαλτόστρωσης - απαγόρευση στάθμευσης
Έκταση που ξεπερνά τα 7 στρέμματα θα διατεθεί για τις ανάγκες δημιουργίας πλατείας, παιδικής χαράς…
Δέσμευση της LAMDA Development για συνεχή ενημέρωση των κατοίκων σχετικά με την πρόοδο των εργασιών,…
Σε εξέλιξη οι εργασίες που καθιστούν το Ηράκλειο τον Δήμο με το νεότερο δίκτυο ύδρευσης…
Δρομολογείται η κατασκευή νέου κτηρίου στέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου.
Τέσσερις ημέρες γεμάτες αθλητισμό, πολιτισμό και εμπειρίες στο πλαίσιο του Psara In Motion