ΔΗΜΟΙ

Εκσυγχρονίζεται ο Παιδικός Σταθμός Ερεσού

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο, και τον ανάδοχο, η σύμβαση για το έργο εκσυγχρονισμού του Παιδικού Σταθμού Ερεσού, με συνολικό προϋπολογισμό 508.758 ευρώ, που θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες και θα ενισχύει τα απομακρυσμένα χωριά του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος είχε υποβάλει από τις αρχές του 2025 το τεχνικό δελτίο στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο 2021-2027» και το καλοκαίρι του ιδίου έτους, εξασφαλίστηκε η ένταξη του έργου από την Περιφέρεια.

«Συνεχίζουμε τη σημαντική και συστηματική προσπάθειά μας να ενισχύσουμε ουσιαστικά τις εκπαιδευτικές υποδομές και τη στήριξη της προσχολικής αγωγής, ειδικά στις απομακρυσμένες τοπικές κοινότητες του Δήμου μας. Σύντομα η Ερεσός θα έχει έναν σύγχρονο παιδικό σταθμό για τα παιδιά μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος.

Τελευταία άρθρα

Εκδήλωση δωρεάς μαλλιών από τον Δήμο Πειραιά

Με σύνθημα «Προσφέρουμε μαλλιά, χαρίζουμε χαμόγελα» ο Δήμος Πειραιά πραγματοποιεί εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο, στις…

32 λεπτά ago

Στην Τήνο ο Πρέσβης του Μαρόκου

Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, Παναγιώτη Κροντηρά, και στελέχη της διοίκησης του Δήμου.

50 λεπτά ago

Ο Καβάφης επέστρεψε στην Αθήνα

Το γλυπτό του Πραξιτέλη Τζανουλίνου αποτυπώνει τον Καβάφη καθιστό, σε μια οικεία και προσβάσιμη στάση.

1 ώρα ago

Καλαμαριά: Δωρεάν μαθήματα Τάι Τσι δίπλα στη θάλασσα

Τα μαθήματα ξεκινούν την Παρασκευή 8 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως τις 26 Ιουνίου, με…

2 ώρες ago

“Παραλύει” η χώρα την Πρωτομαγιά: 24ωρη απεργία σε ΗΣΑΠ και σιδηρόδρομο

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, στάση εργασίας στο μετρό.

2 ώρες ago

Πύργος: Τριήμερη γιορτή χρωμάτων, πολιτισμού και περιβάλλοντος

Ανθεστήρια 2026» και «2ο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης» στον Δήμο Πύργου.

2 ώρες ago