Με τρεις ακόμη γιατρούς ενισχύεται το Τοπικό Ιατρείο Άνω Λιοσίων, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων της περιοχής για άμεσες και ποιοτικές παροχές υπηρεσιών υγείας.
Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των υπηρεσιών παροχής πρωτοβάθμιας υγείας, από το δήμο Φυλής δρομολογήθηκε η τοποθέτηση ενός οφθαλμιάτρου, ενός γενικού ιατρού και ενός παιδιάτρου στο Τοπικό Ιατρείο Άνω Λιοσίων.
Συγκεκριμένα, με αποφάσεις της Αναπλ. Υπουργού Υγείας Ειρήνης Αγαπηδάκη, που υπογράφηκαν την Τρίτη, εγκρίθηκε η συνεργασία με τρεις ιδιώτες ιατρούς, των αντίστοιχων ιατρικών ειδικοτήτων, για ένα χρόνο.
Το γεγονός είχε προαναγγείλει ο Χρήστος Παππούς, προσθέτοντας ότι σύντομα θα προστεθούν οι ειδικότητες καρδιολόγου, δερματολόγου και άλλων ειδικοτήτων.
Ο δήμαρχος Φυλής, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την στελέχωση των ιατρείων, έχει ευχαριστήσει γι’ αυτή την εξέλιξη την Αναπλ. Υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Χρήστο Ροϊλό και την Υποδιοικήτρια Ολυμπία Χριστοφιλέα.
Τέλος, επισημαίνει ακόμα ότι για την βελτίωση των συνθηκών στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, ο Δήμος Φυλής συνεργάζεται με τον Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά για την κατασκευή Νέου Σύγχρονου Κέντρου Υγείας στη συνοικία της Δροσούπολης, επί της οδού Πηνειού.
Η μελέτη έχει ήδη εκπονηθεί από τη Αναπτυξιακή Εταιρεία της Π.Α “Νέα Μητροπολιτική Αττική Α.Ε ”.
Κανόνες στην απόθεση των σκουπιδιών από τους κατοίκους, που περιλαμβάνει ακόμη και κυρώσεις, σε περιπτώσεις…
Στο Θριάσιο και ειδικότερα στην περιοχή του Ασπροπύργου θα εγκατασταθούν, όπως εκτιμάται, τα εμπορευματικά πρακτορεία…
Καθημερινές είναι οι εξορμήσεις των στελεχών της Τροχαίας και της δημοτικής Αρχής του δήμου Βάρης-…
Για την επόμενη ημέρα του τουρισμού στη χώρα και ιδιαίτερα για τη διαχείριση των τουριστικών…
Τις βάσεις για την αδελφοποίησή τους έβαλαν, στο πλαίσιο του προγράμματος Twinning Learning Program) της…
Αυστηρούς περιορισμούς για την εξοικείωσης των λύκων σε περιαστικές περιοχές, προκειμένου να μην γίνουν… «κατοικίδια»…