ΔΗΜΟΙ

Παπανικολάου: Πασχαλινή στήριξη σε 2.500 πολίτες – «Κανένας μόνος»

Με κεντρικό μήνυμα «κανένας μόνος του το Πάσχα», ο Δήμος Γλυφάδας προχώρησε και φέτος σε εκτεταμένη δράση κοινωνικής στήριξης, εξασφαλίζοντας ότι χιλιάδες ευάλωτοι συμπολίτες θα γιορτάσουν με αξιοπρέπεια τις Άγιες ημέρες.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, «Κανένας μόνος του και φέτος το Πάσχα στη Γλυφάδα μας. Το Πάσχα είναι γιορτή αγάπης, ελπίδας και, πάνω από όλα, αλληλεγγύης», επισημαίνοντας ότι βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής παραμένει η στήριξη όσων έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πασχαλινή διανομή αγαθών προς περίπου 2.500 δικαιούχους των κοινωνικών δομών του Δήμου. Από την 1η έως τις 7 Απριλίου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο φρόντισε ώστε κάθε οικογένεια να έχει στο εορταστικό τραπέζι της βασικά αγαθά, όπως αρνί, τσουρέκια, πασχαλινά αυγά, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης.

«Στόχος μας παραμένει όλοι οι συμπολίτες μας να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια και χαμόγελο», υπογράμμισε ο δήμαρχος, τονίζοντας ότι η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής αποτελεί καθημερινή και αδιάλειπτη προσπάθεια.

Ο κ. Παπανικολάου ευχαρίστησε την αρμόδια αντιδήμαρχο Ελένη Καράχου για τον συντονισμό της δράσης, τους εργαζόμενους των κοινωνικών υπηρεσιών για την προσφορά τους, καθώς και τους χορηγούς που στήριξαν την πρωτοβουλία.

Η δημοτική αρχή διαμηνύει ότι η κοινωνική πολιτική παραμένει στον πυρήνα των παρεμβάσεών της, με στόχο μια πόλη που δεν αφήνει κανέναν πίσω.

Τελευταία άρθρα

ΚΕΔΕ: Προσκύνημα στον ιστορικό Πόντο με επίκεντρο την Παναγία Σουμελά

Ιδιαίτερο συμβολισμό και έντονο ιστορικό φορτίο είχε η προσκυνηματική αποστολή στον Πόντο, στην οποία συμμετείχαν…

10 ώρες ago

Περιφέρεια Αττική: Σχέδιο για πιο ισχυρή παρουσία των επιχειρήσεων στις διεθνείς αγορές – Τα συμπεράσματα νέας μελέτης

Στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της διεθνούς ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων της Αττικής στρέφει το ενδιαφέρον…

12 ώρες ago

Περιφέρεια Αττικής: Εντατικοί καθαρισμοί φρεατίων στη Λεωφόρο Μεσογείων ενόψει φθινοπώρου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες καθαρισμού των φρεατίων στους κεντρικούς οδικούς άξονες αρμοδιότητας της…

12 ώρες ago

Αγία Παρασκευή: Δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες και μάλιστα αφορά ένα πολύ γνωστό πρόσωπο…

12 ώρες ago

Περιστέρι: Νέα αίθουσα στο 26ο Νηπιαγωγείο – Παρέμβαση για καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης

Σε ακόμη μία παρέμβαση για την αναβάθμιση των σχολικών υποδομών προχώρησε ο Δήμος Περιστερίου, με…

13 ώρες ago

Γιάννης Φωστηρόπουλος για το «ΑΕΝΑΟΝ»: «Μεγάλες δυνατότητες αλλά και ευθύνη για το Παλαιό Φάληρο»

Τη σημασία που έχει για το Παλαιό Φάληρο η δρομολόγηση του Μητροπολιτικού Πάρκου «ΑΕΝΑΟΝ» στον…

13 ώρες ago