ΔΗΜΟΙ

Επίσκεψη Γιάννη Βρούτση στον Δήμο Νίκαιας-Α.Ι. Ρέντη

Η ενίσχυση των αθλητικών υποδομών θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Νίκαιας- Α.Ι. Ρέντη με τον υπουργό Αθλητισμού που επισκέπτεται την πόλη.

Οι Κώστας Μαραγκάκης και Γιάννης Βρούτσης, σε μια εκδήλωση με ουσιαστικό περιεχόμενο για το παρόν και το μέλλον του αθλητισμού, θα εστιάσουν στις αλλαγές που προωθούνται στον χώρο του αθλητισμού, καθώς και σημαντικές ανακοινώσεις που αφορούν την αναβάθμιση και ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών της πόλης.

Όπως επισημαίνεται από τους εκπροσωωπους της δημοτικής Αρχής, η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στη διαρκή προσπάθεια του Δήμου για ενίσχυση της άθλησης και βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου  και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο Νίκαιας.

Τον Υπουργό Αθλητισμού θα συνοδεύουν οι: Νίκος Οικονόμου, Ολυμπιονίκης στην Καλαθοσφαίριση, Δημήτρης Γόντικας, Πρωταθλητής Ευρώπης στην Πετοσφαίριση.

Share

Τελευταία άρθρα

Ο Δήμος Αιγάλεω αναβαθμίζει 22 σχολικές μονάδες

Eκτεταμένες εργασίες συντήρησης, επισκευής και εκσυγχρονισμού στις μονάνες αυτές.

16 ώρες ago

Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφουν οι 4 νησιωτικές περιφέρειες της χώρας

Με την υπογραφή της Διακήρυξης, οι τέσσερις νησιωτικές Περιφέρειες δίνουν θεσμική συνέχεια στη συνεργασία τους.

16 ώρες ago

Πανελλαδική πρωτιά για τη Χάλκη

Κατέθεσε πρώτη πρόταση στο Πράσινο Ταμείο για Σχέδιο Αστικής Ανθεκτικότητας.

16 ώρες ago

N. Σμύρνη: Πλήρης ανακαίνηση των σχολείων της Νικομηδείας

Το μεγαλύτερο σχολικό συγκρότημα της Νέας Σμύρνης ανακαινίζεται πλήρως μέσω του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης".

17 ώρες ago

Πύλος: Πλήρης παραχώρηση στο Δήμο δύο ακινήτων μεγάλης αξίας

Παραχωρούνται στον Δήμο Πύλου - Νέστορος το Παλαιό Νοσοκομείο Πύλου και το ακίνητο στις «Σπηλιές».

17 ώρες ago

Ευτυχής μπαμπάς ο Γ. Κωνσταντάτος – Στο Πολυτεχνείο “πέρασε” ο γιος του Κωνσταντίνος

Περήφανος μπαμπάς ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος. Ο γιος του Κωνσταντίνος, μετά την…

17 ώρες ago