ΔΗΜΟΙ

Μαθητές από το Halchiu Ρουμανίας στον Δήμο Σερρών

Τις Σέρρες επισκέφθηκαν μαθήτριες και μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο του Halchiu της Ρουμανίας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus, στο οποίο συμμετέχουν το Δημοτικό Σχολείο Καλών Δένδρων και το Δημοτικό Σχολείο του Halchiu.

Τα παιδιά καλωσόρισε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Εξωστρέφειας του Δήμου Σερρών, Λεμονιά Κεσούλη, στην αίθουσα συνεδριάσεων και τελετών του δημαρχιακού μεγάρου. Η κ. Κεσούλη αναφέρθηκε στη σημασία της εξωστρέφειας, της συνεργασίας μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών και της «καλλιέργειας» σχέσεων φιλίας μεταξύ των μαθητών.

Η ίδια ενημέρωσε τις μαθήτριες και τους μαθητές, για την ιστορία της πόλης των Σερρών, καθώς και για τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς, αλλά και για τα σημεία ενδιαφέροντος του Δήμου.

Τέλος, οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Δήμου και ενημερώθηκαν για τα 200 είδη θηλαστικών, πτηνών, ερπετών και αμφίβιων που ζουν στην περιοχή και τα οποία υπάρχουν στις προθήκες του Μουσείου.

Τελευταία άρθρα

Μαρούσι: Ο Άγιος Θωμάς αλλάζει ριζικά

Ένα σημαντικό έργο αστικής ανάπλασης και περιβαλλοντικής αναβάθμισης μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

3 ώρες ago

Παραδόθηκε στον Θ. Λιβάνιο το υποσύστημα Επιχειρησιακής Ευφυΐας του e-Kouros

Πρόκειται για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό εργαλείο για τη χάραξη στρατηγικού σχεδίου και πολιτικών ανάπτυξης…

3 ώρες ago

Δ. Ασλανίδης: Φτάνει πια! Ρημάξατε τους δρόμους μας!

Αγανακτισμένος ο Δήμαρχος Παύλου Μελά με τους παρόχους ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

4 ώρες ago

Ανακατασκευή πεζοδρομίων σε Παπάγο – Χολαργό

Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση για την ανακατασκευή δικτύου πεζοδρομίων.

5 ώρες ago

Δύο νέες παιδικές χαρές στο Άνω Ελληνικό

Αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής της πόλης.

5 ώρες ago

Ρόδος: Στοχευμένες δράσεις για την εδραίωσή της στην αγορά της Ινδίας

Με αφορμή την έναρξη της πρώτης απευθείας πτήσης της IndiGo από το Μουμπάι προς την…

5 ώρες ago