ΔΗΜΟΙ

Ξεκίνησε η ανέγερση του Νέου Κλειστού Γηπέδου Αλίμου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η θεμελίωση του Νέου Κλειστού Γηπέδου Αλίμου, στη συμβολή των οδών Αλαμάνας και Λευκωσίας. Είχε προηγηθεί η φάση των εκσκαφών, η οποία διήρκεσε 18 μήνες και προχώρησε με αργούς ρυθμούς, καθώς παράλληλα πραγματοποιήθηκαν ανασκαφικές εργασίες από την Αρχαιολογική Υπηρεσία λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων στον χώρο.

Πλέον, το έργο περνά στη φάση της ανέγερσης του κτηρίου, το οποίο θα διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης και δύο επίπεδα αθλητικών εγκαταστάσεων. Η διάρκεια των κατασκευαστικών εργασιών εκτιμάται σε περίπου 1,5 έτος, μέχρι την ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό σχεδόν 5,5 εκατ. ευρώ, ποσό που εξασφαλίστηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, με την ολοκλήρωση του έργου η πόλη αποκτά μια ακόμη σημαντική αθλητική υποδομή, που θα εξυπηρετεί όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα τη νέα γενιά.

Τελευταία άρθρα

Παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο σε Λαγκάδια, Στεμνίτσα-Δημητσάνα & Χώρα

Εγκρίθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου οι δημοπρατήσεις τριών έργων ύψους 4,25 εκατ. ευρώ στη Γορτυνία.

9 ώρες ago

6,16 εκ. ευρώ για έργα αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Μικρά Μαντίνεια

Το έργο εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την αντιμετώπιση της παράκτιας διάβρωσης…

9 ώρες ago

Καλλιθέα: Δημοπρατήθηκε η ανάπλαση 5,5 στρεμμάτων στο πρώην οικόπεδο της ΒΙΚΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη, δημοπρατήθηκε σήμερα, με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής,…

10 ώρες ago

Πιο καθαρός από ποτέ ο δήμος Ιεράπετρας

Τοποθετήθηκαν οι 4 πρώτοι, υπερσύγχρονοι κάδοι απορριμμάτων που λειτουργούν με φωτοβολταϊκό.

10 ώρες ago

Ξάνθη: Αποκατάσταση της Καπναποθήκης «Μπασιούδη»

Προχωρά η ωρίμανση του έργου της δημιουργίας του Διαχρονικού Μουσείου Ξάνθης.

10 ώρες ago

Παρεμβάσεις για την προστασία του φυσικού πλούτου της Γυάρου

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ το Σχέδιο Διαχείρισης της Προστατευόμενης Περιοχής Βιοποικιλότητας «Νήσος Γυάρος και θαλάσσια ζώνη».

11 ώρες ago